2789
اره خودتو زیاد ازش دور نشون نده اما پیله هم نشون نده اروم باهاش صحبت کن و بین خودتون مشکلتونو حل کنی ...

مرسی عزیزم زحمت کشیدی گلم،امیدوارم نظرش کم کم عوض بشه و این دلخوری بینمون تموم بشه چون واقعاً خسته شدم،آره دخالت دیگران بینهایته تو رابطمون،ممکنه اون یروزی خودش‌بخواد و خواهان ازدواج و جدی شدن رابطمون باشه؟

تااون نخواد که من هرکاریم کنم فایده ای نداره🥲❤

حس میکنم دمدمی مزاج باشه ولی هوشیار و قوی و کمی حسودروحیه بالایی هم حس میکنم داشته باشه حسشم بهت حس ...

اونی ک مجازی باهاش آشنا شدم نا کی حرف میزنیم

فرار میریم ؟کی 

اگه بریم خوشمون میاد از خم ؟کی بیشتر 

از چیم خوشش میاد ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس میکنم پنجاه پنجاس

حس محمد امین ب من چیه

هفته دیگ نامزدیم هس؟

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

کم کم سنتی میشه حس کردم اما نه حالا حالاها برا سئوال دومتون حس نکردم چیزی خانوادش مخالف نیستن اما شم ...

مرسی گلم 

ببشتر ویژگی های کراشمو گفتین 

میشه یه چیز دیگه از ویژگی های همسرمو بگین ببینم همین کراشمه یا نه؟ یه نشونه ای چیزی که بفهمم ‌‌خودشه یا نه...

گفتین دو دله چرا ؟ الان بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟

.

مرسی عزیزم زحمت کشیدی گلم،امیدوارم نظرش کم کم عوض بشه و این دلخوری بینمون تموم بشه چون واقعاً خسته ش ...

اره عزیزم حس کردم ممکنه

اما خب فقد میگم دیگه بیشتر کنارش باش

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اونی ک مجازی باهاش آشنا شدم نا کی حرف میزنیمفرار میریم ؟کی اگه بریم خوشمون میاد از خم ؟کی بیشتر از چ ...

حس کردم سه چهار ماه دیگه 

و یک یا دو ماه دیگم احتمالا برین شایدم زودتر شایدم دیرتر

اون خوشش میاد اما شما حس کردم دود دل میشی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم میشه از منم بگیدوسم. داره؟ بهم فکر میکنهبهم پیام میده ازدواج دارم با همونی ک میخام چند سالگی؟؟ ...

اره عزیزم دوست داره اما بعضی موقع ها سر دوراهی قرار میگیره بهتم فکر میکنه اما حس کردم کار شلوغی داره و زیاد نمیرسه 

نا امیدت نمیکنم عزیزم سرنوشت در حال تغییر هستش و این ی حسه شایدم اشتباه از اب در امد اما خب حس میکنم نه ازدواجت با اونی که میخوای جور در نمیاد

دانشگاهم یا زبان یا روانشناسی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حس کردم سه چهار ماه دیگه و یک یا دو ماه دیگم احتمالا برین شایدم زودتر شایدم دیرتراون خوشش میاد اما ش ...

اره فک کنم درست میگی 

اون باهام خوب رفتار میکنه ولی ؟دوستم میدارع ؟چطور فردیع

چرا ۳.۴ماه دیگه کات می‌کنیم ؟

از چهرم بدش نمیاد ؟از چیم خوشش میاد ؟

مرسی گلم ببشتر ویژگی های کراشمو گفتین میشه یه چیز دیگه از ویژگی های همسرمو بگین ببینم همین کراشمه یا ...

رنگ پوستشم حس کردم روشنه دیگه حس نمیکنم چیزی دیگشو 

دلیل دو‌دل بودنشو حس نمیکنم فقد حس کردم که دو دل باشه 

اره بهت زیاد فکر میکنه و گه گدالی اینقد دلش تنگ میشه برات که نمیدونه چکار کنه و کاهی موقع هام مشغلش اینقد زیاد میشه که خودشم یادش میره

ولی خب عزیزم اینا حسه دیگه اخه شاید دیدی درست در امد شاید دیدی اشتباه همم سرنوشت انسان ها در حال تغییر هستش ولی خب الان من اینو حس کردم برای شما 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره فک کنم درست میگی اون باهام خوب رفتار میکنه ولی ؟دوستم میدارع ؟چطور فردیعچرا ۳.۴ماه دیگه کات می‌ک ...

اره از چشمات و چهرت اتفاقا حس کردم خوشش میاد 

حس کردم خوشگلی خودت 

اره دوست داره 

یکم عصبیه و پر غروره ولی مهربونه 

رنگ پوستش سبزه هست حس کردم 

نه کات نمیکنین اما ی چیزایی حس کردم پیش میاد

روزای خوب توی راه😎✌🏻