2789
عزیزدلمی گل من🫂🤍آره بینهایت لجبازه،بیشتر باهاش حرف میزنم پسگلم راجب ازدواج منو اون چی حس میکنی در ...

اره خودتو زیاد ازش دور نشون نده اما پیله هم نشون نده اروم باهاش صحبت کن و بین خودتون مشکلتونو حل کنید 

ازدواجتون بستگی به خودتون داره اگه دوربری ها بزارن اما اگه خودتون بخوایید میشه 

موفقه اما عزیزم هیچ زندگی بدون مشکلات و حرف حدیث نیستش 

حسم میگه دیگران رو زیادی توی رابطتون بزرگ کردید و حس میکنم خیلی دخالت ها هستش توی رابطتون

اگه میخوایید کنار هم لذت ببرید دخالت دیگرانو باید حذف کنید و مشکلاتتونو خودتون حل کنید🥰💋

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم بنظرت کی ازدواج میکنم و با چجور شخصی؟

حس میکنم سن زیادی نداری 

ولی ازدواجت زیاد طولی نمیکشه 

و حس میکنم مهربون باشه و کمی عصبی 

و کمی هم جدی 

قد بلند و چهار شونه😅

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حس میکنم سن زیادی نداری ولی ازدواجت زیاد طولی نمیکشه و حس میکنم مهربون باشه و کمی عصبی و کمی هم جدی ...

یاخود خدا عصبی و جدی🤕🤕حالم کنارش چطوریه و چکارست؟حس من بیشتره بهشون یا ایشون؟تنهاییمو پر میکنه یا دائما حرص میخورم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

یاخود خدا عصبی و جدی🤕🤕حالم کنارش چطوریه و چکارست؟حس من بیشتره بهشون یا ایشون؟تنهاییمو پر میکنه یا ...

جدی تو بعضی کارا نه در همه امور 

اینا دیگه حسه قربونت بشم ممکنه هم اشتباه بشه اخه یا سرنوشت در حال تغییره ممکنه تغییر کنه 😅🫶🏻

اما خب الان اینو حس کردم 

حالتم کنارش حس میکنم خوب باشه و مرحمی باشه واسه دردات و خودتم یکم زودرنج حس میکنم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

جدی تو بعضی کارا نه در همه امور اینا دیگه حسه قربونت بشم ممکنه هم اشتباه بشه اخه یا سرنوشت در حال تغ ...

اکثرا بهم همینو میگن🤣جدی و..

چکارست بنظرتون و مثل رفیق میشه واسم؟تنهایم تموم میشه یا بازم هست و حرص میخورم؟

♥️♥️🙏🏻🙏🏻ممنونم ازتون 

بله زودرنجم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اکثرا بهم همینو میگن🤣جدی و..چکارست بنظرتون و مثل رفیق میشه واسم؟تنهایم تموم میشه یا بازم هست و حرص ...

شغل ازاد اما پر درامد حس میکنم 

و اره حسم میگه از رفیقم بیشتر کنار همین و عشقتون واقعی حس میکنم  چونخودتم ادم خونگرمی هستی و کسی میشه که از تموم تنهایی هایی که تا الان کشیدی درت میاره و حسم میگه خودشم تقریبا شرایط روحیش شبیه خودته و همو میتونین درک کنین 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

شغل ازاد اما پر درامد حس میکنم و اره حسم میگه از رفیقم بیشتر کنار همین و عشقتون واقعی حس میکنم چونخ ...

فقط دعا دعا میکنم از این حال دربیام خیلی صبوری کردم دیگه در توانم نیست♥️بنظرتون تو تحصیلمم پیشرفت میکنم؟