2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

776 بازدید | 70 پست

بچها من با یه پسری تو رابطم

عرق خوره سیگارم میکشه. یعنی هیچ جوره  نتونستم راضیش کنم بزاره کنار‌‌.. بشدت هم رفیق بازه

موهاشم مدلای عجیب و غریب میزنه..

عاشق تتوعه و یمدت تتو کار بوده

نمیدونم واقعا چیکار کنممم💔

ونک زندگی میکنم. تامام

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونی؟ خودتو بدبخت نکن ارزش نداره به خاطر همچین ادمی خودتو نابود کنی مگه بازم برمیگردی به این سن ک ...

خب مشکل اینجاس. نمیتونم ازش دل بکنم دوسش دارم💔

ونک زندگی میکنم. تامام

بزودی روحو روانتو نابود میکنه ،شاید ناراحت شی ولی طبق تجربه خودمو دوستامو اطرافیان میگم این‌پسرا اکثرا دختر بازن و مریض روانین اینایی که تتو دارن یا بدنسازن بدنشونو نمایش میدن شخصیت نمایشی دارن کلا میدونی کیارو میگم گوشواره میندازن ،این کل عمرشون دختر بازی کردن اهل زندگی نیستن با روحو روانت بازی میکنن داغونت میکنن از بدترین مردها هستن،کلی ام‌اه و نفرین دختر مردم پشتشونه ،حالا چرا از این خوشت اومده یمدت بعد حتی درست جواب پیامتو نمیده شروع میکنه کم‌محلی عین دیوونه ها

خب مشکل اینجاس. نمیتونم ازش دل بکنم دوسش دارم💔

دوسش داری از ذهنت نمیره از دلت نمیره ولی تهش که چی؟ اگه رفت چی؟ چه بهتر خودت زودتر تموم کنی 

کاری نداره دلتو بزن به دریا فقط دستتو بزار رو بلاک شمارشو عکسشو هرچییی که هستو پاک کن بعد یه هفته اوکی میشی 

مسیحی ام✝️
از اول با یکی هم تایپ خودت میرفتی تو رابطه اینایی که داری میگی ممکنه برای یکی دیگه عیب نباشه

خب عزیزم در حد نرمالش برای منم عیب نیس

ولی وقتی کل وقتش تو این کاره

من انقد هیچم... 

کلا زندگیش شده بدنسازی، رفیق بازی، عرق خوری 

مهمونی شبانه.. من کجام این وسط؟💔

ونک زندگی میکنم. تامام
خب عزیزم در حد نرمالش برای منم عیب نیسولی وقتی کل وقتش تو این کارهمن انقد هیچم... کلا زندگیش شده بد ...

تنها با تو دوست نیست اسی خودتو گول نزن این پسرا کلا افتخارشون اینه در لحظه با چند نفر باشن مراقب باش تیغت نزنه خیلیم تیغ زن هستن و خسیس اینجوری پسرا،خیلیم لاشین شک نکن بتونه ی بلایی سرت میاره 

بزودی روحو روانتو نابود میکنه ،شاید ناراحت شی ولی طبق تجربه خودمو دوستامو اطرافیان میگم این‌پسرا اکث ...

سخته برام.. 

کل زندگیمو میدونه همچیموو

ونک زندگی میکنم. تامام
تنها با تو دوست نیست اسی خودتو گول نزن این پسرا کلا افتخارشون اینه در لحظه با چند نفر باشن مراقب باش ...

اینو میدونم ک فقط با خودمه..

کلا زیاد چک کردمش اونم وا داده

گوشیش دستمه بیشتر وقتا

من با کاراش حال نمیکنم💔 اخه بدنسازی هر کوفت و زهرماری انقد مهمه ک باید من تو اولویت نباشم؟!

ونک زندگی میکنم. تامام
خب عزیزم در حد نرمالش برای منم عیب نیسولی وقتی کل وقتش تو این کارهمن انقد هیچم... کلا زندگیش شده بد ...

سلام. شما در رابطه اید دیگه.

این روابط که چهارچوبی ندارن. کسی که ورود میکنه ایراد گرفتنش خطاست. تمام این روابط معمولا از روی هوا و هوس هست و انتها و قاعده نداره .... 

در چه حد با همین؟

الله. پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. والسلام ...
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز