2777
2789
عنوان

بحث شیرین ازدواج

506 بازدید | 74 پست

سلام گلای من

بی معطلی میرم سر اصل موضوع که باهاشون صحبت کنم

خانوما من 22 سالمه و دوست پسرم (رلم) 24 سالشه

حدود دو سال هستش که باهم در ارتباط هستیم و هم دانشگاهی هستیم

اوایل رابطه هیچ کدوممون برامون مهم نبود چیزی ولی رفته رفته دیدیم بدون هم نمیتونیم و هر بار قصد داشتیم توی دعواهای خیلی بزرگ جدا بشیم از هم نتونستیم و پای هم موندیم تا به امروز

ولی رابطه ما یه مشکل خیلی اساسی داره

اونم اینه که واقعا من خسته شدم از این دوری و از این طولانی شدن دوستی و دلم میخواد این پسر رو به عنوان شوهر داشته باشمش و همه فکرامو درموردش تو این دو سال از همه نظر کردم و دوسش هم دارم

با این حال که چند مدت پیش بهم گفت خونوادم دارن درمورد این ک باهم ازدواج کنیم صحبت میکنن باید کم کم دست بجنبونیم که من چون باهاش قهر بودن و دعوا کرده بودیم اون روز گفتم بمیرمم زن تو نمیشم و چند تا طعنه دیگه زدم که الان مثل چی پشیمونم و خیلی ناراحت شد ازم 

اما نمیره سر کار نمیره از یه جا درآمد داشته باشه هیچ تلاشی نمیکنه اگر واقعا میخواد ازدواج کنیم 

به نظرتون چیکار کنم ؟

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱

صبر کن از آب و گل در بیای بعد شوهر انتخاب کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی نمیخواد کار کنه 🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یکم خودتو بگیر بخاطر اون حرفایی که گفتی وا نده

بزار اون مایل باشه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
بحث شیرین ازدواج ازدواج با آدم شیرین و درستش شیرینه وگنه هیچ مزه ای نداره

تازه تلخم هست بسیااار🙂

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

خب ٢٤ سن كمي هست احتمالا تازه درسش تموم شده شايد واقعا نميخاد از الان زير بار مسيوليت بره

خاسته تو ب تنهايي مهم نيست اونم بايد بخاد ولي عجله نداره طبيعيه چون شغل و درامدي نداره و نه تو نه خانوادت قبول نميكنيد

خانوادش پولدارن که بفکر نیست؟یا تنبله؟

تا خودش نخواد که نمیتونی بزور بفرستیش

ولی بهش انگیزه بده برای کار

اگه خانوادش پولدار نیستن اصلا درک نمیکنم تو این سن چرا دستش تو جیب باباشه🤦🏻از یجایی به بعد خودش باید فکر اینده و پس انداز باشه

تا شغل نداشته باشه که ما راضی به ازدواج تون نمیشیم

😂😂😂 من خودمم راضی نیستم ولی هیچ تلاشی نمیکنه برای شاغل شدنش چیکار کنم

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱