2777
2789

پسرم چند روزه تند تند پلک میزنه زیر چشمش هم اینطوری یه کوچولو باد داره وقرمزه از چی میتونه باشه؟ گوشی نگا میکرد اما زیاد نه الان دوروزه بهش گوشی نمیدم

میخوای فردا برای راحت شدن خیالتم شده یه سر ببرش دکتر

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم پسر خوشگل😍

شاید حساسیته. پسر منم همینطوری می شد. خیلی ام میخاروند چشمش و گاهی قرمز میشد. دوهفته پیش بردمش چشم پزشکی. گفت حساسیته...فصل که عوض میشه اینطوری میشه. یه قطره داد گفت بذار یخچال، هروقت اینطور شد دوقطره بریز. خداروشکر باهمون بار اول که قطره رو ریختم، مشکلش حل شد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شکلشوووووووو خدااااااااا هیچی نیست عزیزم ببر چشم پزشک خیالت راحت بشه اما احتمال ۹۰ درصد بخاطر خشکی ...

😂😂دماغش انقد بزرگ افتاده تو عکس🤣قربونش برم.  فداتشم اره فردا میبرم حتما

ای جونم پسر خوشگل😍شاید حساسیته. پسر منم همینطوری می شد. خیلی ام میخاروند چشمش و گاهی قرمز میشد. دوه ...

اهان.  خداروشکر عزیزم.  فردا میبرم پیش دکترش ببینه ببینم چی میگه فردا چشم پزشک نیس میبرم پیش دکتر کودکان ببینم چی میگن 

😂😂دماغش انقد بزرگ افتاده تو عکس🤣قربونش برم. فداتشم اره فردا میبرم حتما

حتما یه صدقه براش کنار بزار حتماااا خدارو هم یادت نره شکر کنی بابت گل پسرت مطمئنم چیزی نیست با خیال راحت بخواب   

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

اره میبرم گفتم ببینم کسی تجربه ای داره بگه حداقل اروم شم انقد نگرانم

نگران نباش ایشالا که چی ه خاصی نیست.توی اولین قدم با خودت خونسردیتو حفظ کنی تا بچه ازت حسه امنیت و آرامش بگیره.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
حتما یه صدقه براش کنار بزار حتماااا خدارو هم یادت نره شکر کنی بابت گل پسرت مطمئنم چیزی نیست با خیال ...

هزار بار شکر میکنم واقعا 🥹 زندگی منه پسرم مگه میشه بابت بودنش شکرگزار نباشم الهی هیچوقت هیچ فرزندی مریض نشه یه سرفه میکنه میمیرم و زنده میشم.  من بدون اون هیچم نفسم به نفساش بنده 

هزار بار شکر میکنم واقعا 🥹 زندگی منه پسرم مگه میشه بابت بودنش شکرگزار نباشم الهی هیچوقت هیچ فرزندی ...

قربونت بشم قشنگگگگ میفهممت الهی الهی... منم یه گل پسر دارم بعد از کلی سختی خدا بهمون هدیه داده نور زندگی ماست خدا بحق قرآن همه ی بچه هارو در پناه خودش نگه داره به هر کسم ک در حسرتشه یه بچه ی سالم و صالح بده 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍