2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 71 پست
برای سلامتی پسرتون صلوات فرستادم امیدوارم خیلی زود بهترشن🙏

ممنونم عزیزم هرکی کامنتم میخونه برای آرشام چش قشنگ من دعا کنه ،اینقدر خوشگله که هرجا میرم مردم یجوری نگاش میکنن ولی حیف پسرم حیف

دل بزرگی خدا بهت دادههرکس به نحوی امتحان میشه منم گیر یه آدم معتاد افتادم مردانگی ندارع به شدت بی من ...

واقعا هرکس ی مشکلی داره بنظرم اگه درست نشد جدا شو تا بچه دار نشدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم همین طور که میگید بشه و اگر بچه ی دیگه اوردید صحیح و سلامت باشه

انشالله من حتی اگه ی زمانی بخوام بچه بیارم با ای وی اف هم باشه باز از جنین ازمایش ژنتیکی میگیرم که خیالم راحت بشه

اگه بچه ی بعدی پسر باشه ممکنه اونم دیستروفی عضلانی دوشن مبتلا باشه عمم چهار تا دختر سالم و دو پسر دیستروفی دوشن داشت حالا مطمئن نیستم ولی به نظرم ای وی اف کن انگار حتما باید دختر باشه بچت دکتر به عمم اینو گفته بود ولی میگم باز مطمئن نیستم انگار وابسته به ایکسه این بیماری

من تبلیغ کردم ??

نه جانم

میگم کاربرها در مورد اوردن بچه  نظر بخوان  حتی اگر به صلاح نباشه و شرایط اوردن بچه هم نداشته باشه اون کاربرهای مبلغ  میان تشویق میکنن که بیار خدا بزرگه خدا روزی رسونه خانواده پر جمعیت خوبه و هزارتا حرف دیگه الان هم معلومه میان شما رو تشویق میکنن به اوردن بچه  دیگه 

اولا که دوتا کافیه

دوما امکان بیمار شدن بچه سوم هم هست

سوما شما وقتی پسرت بیماره احتیاج به رسیدگی بیشتر داره به اندازه کافی وقت و انرژیت رو میگیره سومی رو دیگه واسه چی می خوای بیاری توی این شرایط

به نظرم به نوعی می خوای از مشکل پسرت فرار کنی و یه بچه دیگه بیاری خودتون رو مشغول کنید پسرت رو یادت بره ولی بدتر مشکل پسرت رو بیشتر باهاش درگیر میشی

اصلا نکن این کارو

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
با آی وای اف اصلا این بیماری نمیگیره

راسش کلا تو فکر ای وی اف و آوردن یه دختر دیگه باش پشیمون نمیشی من عمم چهار تا دختراش خیلی خیلی خوشبخت شدند و شغلی خوب و شوهرای خوب غمش خیلی هیلی کمرنگ شده با وجود دخترا 

خیلی سخته دکتر احمق متوجه نشده ،مارو چند بار فرستاد آزمایش حتی به ی چیزی شک کرد ولی چنتا آزمایش وسون ...

پس در مورد علت بچه سوم خواستن درست حدس زدم

کارتون به شدت اشتباهه مگه بچه الکیه که بیارید مشکل پسرت رو یادتون بره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود