2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی همسرت دوست داره یه پسر دیگه هم داشته باشین؟ چون پسرتون مریضه؟

اره واینکه پسرم همش میگه من داداش میخوام اینقدر اینو گفته که شوهرم راضی شده اما الان نمیخوام برم دنبال کاراش فقط چند ماه دیگه آزمایش میدم ببینم ناقلم یانه

من سالمم پسرم بیماری داره من با اینکه پسرم مریضه حال روحیم داغونه ولی روحیه بچهام عالیه نمیزارم اصلا ...

عزیزم کلی میگفتم 

وقتی پدر مادر مشکل داشته باشن حتی اگه سالم باشن متاسفانه به بچه میرسه :)) بچه اول سالم در میاد ولی بچه های بعدی متاسفانه ناسالم 

خودمم همین طوری شدیم 

دوتا از فامیلامون بچه دومشون مریض شدن به خاطر اینکه خیلی به هم نمیساختن دیگه بچه نیاوردن 

به نظرم من بهترین کار اینه چه اصلا بچه بعدی نیارید و سعی کنید روحیه خودتون رو خوب کنید و تمام تمرکزتون رو به این بدین چه با این دوتا بچتون با وجود مشکلات خوشحال باشید 

بچه بعدی بیارید باور کنید خیلی عذاب میکشید من خودم خواهرم همین مدلی هست و بیماری داره منم بچه چهارم و بچه آخر نگم چقدر اذیت شدیم ای کاش نبودم 

به حاش سعی کنید فقط تمرکز کنید به خودتون چهار تا باور کنید شاید به نظر خوب باشه ولی بچه سوم بیارید هم خودتون عذاب میکشید هم بچه ها هم بچه سومتون :)

عزیزم یه چیز بگم خواهرانه این بچتونم مشکل داره حتما سومی اگه توان داری بیار هم روحیات عوض میشه هم دل ...

به چه قیمتی 

اومدیم و سومی هم خدایی نکرده مریض بود 

برای دلخوشیشون  یه عمر زندگی یه بچه رو حروم کنه 

خواهشا اول فکر کنیم بعد کامنت بزاریم 

خیلی سخته دکتر احمق متوجه نشده ،مارو چند بار فرستاد آزمایش حتی به ی چیزی شک کرد ولی چنتا آزمایش وسون ...

خدا به پسرتون سلامتی بده به حق امام رضا

خودم مادرم میدونم چه درده بزرگیه بچت حالش خوب نباشه کاری از دستت برنیاد😭

خدا بهت صبر بده به‌پسرتم سلامتی 

خدا به پسرتون سلامتی بده به حق امام رضاخودم مادرم میدونم چه درده بزرگیه بچت حالش خوب نباشه کاری از د ...

مممنونم عزیزم اره خیلی سخته مادر باشی ببینی بچت داره ذره ذره آب میشه کاری ازت برنیاد

اره واینکه پسرم همش میگه من داداش میخوام اینقدر اینو گفته که شوهرم راضی شده اما الان نمیخوام برم دنب ...

یه ماجرایی پیش میاد ببینید چقدر کاربر پیداشون‌میشه تاپیک پشت تاپیک که مجبور میشن سایت رو ببندن 

اینجا خیلی کاربرها  مبلغ اهداف خاصنن 

فعلا هم دور دور فرزند اوری معلومه میان تشویق میکن سومی که هیچ پنجمی و ششمی رو هم‌ بیار 

مممنونم عزیزم اره خیلی سخته مادر باشی ببینی بچت داره ذره ذره آب میشه کاری ازت برنیاد

دل بزرگی خدا بهت داده

هرکس به نحوی امتحان میشه 

منم گیر یه آدم معتاد افتادم مردانگی ندارع به شدت بی منطقه دروغ گو خسیس اولویتش خانواده شه دهن بین و بچه ننه 

دوساله عروس شدم هرشب تا صبح گریع میکنم

خیلی سخته دکتر احمق متوجه نشده ،مارو چند بار فرستاد آزمایش حتی به ی چیزی شک کرد ولی چنتا آزمایش وسون ...

واااای چقد عجیب،چقد دیرمتوجه شدین،اگه میتونی بیار اگه شرایط مالی و روحیت اوکیه بیار خب 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧