2777
2789
عنوان

تنگی نفس

77 بازدید | 13 پست

سلام خانوما توروخداهرکی میتونه کمکم کنه من بعضی وقتا یعنی اکثرا نمیتونم نفس عمیق بکشم همش درحال تلاشم دکترم میترسم برم بگه سرطان دارم میشه بهم کمک کنید

پیاده روی. من اصلا نفسم بالا نمیومد انقد پیاده روی کردم برای لاغریم الان خیلی خوب شدم.

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا

اره اصلا هم برا تنگی نفسم پیاده روی نکردما قصدم لاغری بود متوجه شم خیلی بهترشدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خداکنه

من خودم اینطور بودم،نفس عمیق اصلا نمی‌تونستم بکشم نفس کشیدنای معمولیمم بریده بریده بود و عادی نبود چون قفسه سینه م خیلی درد میکرد،توی خواب با حسه خفگی میپریدم از خواب و وقتی خم میشدم مثلا لباسی بشورم با دست انگار جونم داشت بالا میومد.رفتم متخصص داخلی تشخیص داد از معدمه بعد رفتم پیشه فوق تخصص گوارش که قرص بهم داد و با مصرفشون روز دوم سوم حالم کاملا خوب شد و مصرف داروهامو تا پایان دوره شون ادامه دادم.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒