2777
2789

همیشه مرتبه ، زود شونه میشه ، خوشگله 

ممکنه ریزش داشته باشه ، بعد حموم فوری باید خشکش کنی ، شامپو و ماسک مخصوص بزنی ، روغن تراپی کنی ، استخر و اینا نری ترجیحا ، رنگ مو بخوای بزنی بدون آمونیاک باید باشه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معایب نداره مزایا داره راضی ام موهام لخت شده شونه کردنش هم راحت شده قشنگتر شدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مزایاش که مشخصه موهای صاف و بدون دردسر اتوکشی

این بار که ترمیم کردم درکمال تعجب ریزش موهام خیلی کم شد 

ولی شوره گرفتم سومین باره کراتین میکنم و اولین باره که شوره گرفتم حالا فردا میخوام کف سرمو اسکراب کنم انشالله که ازبین بره کامل 

و اینکه ساقه مو در معرض خشکی قرار داره باید همیشه ماسک موی داخل حموم و بیرون حموم به ساقه بزنی که آبرسانی بشه مارکشونم باید خوب و با کیفیت باشه وگرنه موخوره میگیری اونم زیاد

شونه چوبی و روبالشی و کش مو هم ساتن استفاده کنی بهتره

ریزش شدید

تازه واسه چس مثقال مو پنح تومن هزینه کردم ، خیلی حرصم گرفت، چون تقریبا خیلی پیچو تاب گرفت بعد یع ماه،دو سال پیش ک صاف کردم خوب بود حالت شلاقیشو تا مدت ها داشت ولی الان اصلا نه، برگشت