2777
2789

سلام من یه خواستگار داشتم چند ماه پیش اما چون تفاوت سنی مون ۱۲ سال بود هم خانواده ایشون هم خانواده خودم عقب کشیدن منم خیلی مشتاق نبودم

اما بعدش کم کم حس کردم از پسره خوشم اومد و الان خیلی تو ذهنمه که نکنه اون ادم من بوده باشه؟و چون باهاش حرفم نزدم خیلی دلم پیششه 

چیکار کنم؟!🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره آدم از خیلیا خوشش میاد باید بگه این آدم منه 

منطقی تصمیم بگیر 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
ربطی نداره آدم از خیلیا خوشش میاد باید بگه این آدم منه منطقی تصمیم بگیر

میدونی چون با طرف حرف نزدم همش میگم نکنه اخلاقیاتمون با هم میخوند من ردش کردم الکی

میدونی چون با طرف حرف نزدم همش میگم نکنه اخلاقیاتمون با هم میخوند من ردش کردم الکی

اختلاف سنی زیاد رد هم در نظر بگیر این ممکنه بعدها خیلی مشکلات برات پیش بیاره 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻