banoo0 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1605 عنوان رژیم سیب 1599 بازدید | 19 پست میخوام 10 کیلو لاغر کنم.رژیم سیب خوبه؟! کسی تجربه کرده؟! 1396/08/06 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکبریت_فروشم_😌😌 عضویت: 1395/12/04 تعداد پست: 687 رژیم سیب چیه رویای من اینه دنیای بی کینه دنیایه بی کینه رو یایه من اینه 😞🤓👻
دخترکبریت_فروشم_😌😌 عضویت: 1395/12/04 تعداد پست: 687 فقط سیب بخوری رویای من اینه دنیای بی کینه دنیایه بی کینه رو یایه من اینه 😞🤓👻
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92269 فقط سیب بخوری احتیاط کن عمم رژیم میوه گرفت دستاش کج شد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دخترکبریت_فروشم_😌😌 عضویت: 1395/12/04 تعداد پست: 687 احتیاط کن عمم رژیم میوه گرفت دستاش کج شد واقعا 😱 رویای من اینه دنیای بی کینه دنیایه بی کینه رو یایه من اینه 😞🤓👻
دخترکبریت_فروشم_😌😌 عضویت: 1395/12/04 تعداد پست: 687 اره دیگه فقط سیب+ مولتی ویتامین مولتی ویتامین معده باید پر باشه ک رویای من اینه دنیای بی کینه دنیایه بی کینه رو یایه من اینه 😞🤓👻
banoo0 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1605 احتیاط کن عمم رژیم میوه گرفت دستاش کج شد واقعا!؟ چه ربطی دارن بهم!؟ شاید کمبود ویتامین گرفته.خب این رژیم باید خیلی کوتاه مدت باشه وگرنه خطرناکه.
گل_پونه3239 عضویت: 1395/07/15 تعداد پست: 1879 احتیاط کن عمم رژیم میوه گرفت دستاش کج شد 》هوا خواه توام جانا و میدانم که میدانی《
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92269 واقعا 😱 اره فقط میوه خورده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92269 رو انگشتاش و دستاش اثر بد داشت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mrs0nafas عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 2619 واقعا!؟ چه ربطی دارن بهم!؟ شاید کمبود ویتامین گرفته. خب این رژیم باید خیلی کوتاه مدت باشه وگرنه خطر ... مگه باردار نیستی؟لاغرکنی واسه نی نی بد نیس؟
banoo0 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1605 رو انگشتاش و دستاش اثر بد داشت چه مدت و چه میوه ای؟!احتمالا کمبود ویتامین ب گرفته چون برا اعصاب لازمه این گروه ویتامین.
گل_پونه3239 عضویت: 1395/07/15 تعداد پست: 1879 واقعا!؟ چه ربطی دارن بهم!؟ شاید کمبود ویتامین گرفته. خب این رژیم باید خیلی کوتاه مدت باشه وگرنه خطر ... منم ۷ کیلو اضاف دارم خوب کم میکردم الان باز زیاد میخورم دو ماهه وزنم تغییر نکرده😢😢😢اضافه وزن بارداریمه 》هوا خواه توام جانا و میدانم که میدانی《