نجوا۷۲ مدیر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 عنوان بی بدن | مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 89 پست بی بدن و دیدین؟می دونم بر اساسِ واقعیتِ...ارزشِ دیدن داره؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗 1403/07/13 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ری_یانا عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 907 در داستان فیلم و پرونده اصلی تفاوت وجود دارددر فیلم دلیل قتل دختر پخش شدن عکس ناجور او در فضای مجازی بود.در واقعیت دختر قصد جدا شدن از پارتنر سمیش و رفتن به خارج کشور برای تحصیل رو داشت
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26005 اگه آدم حساسی هستی نبین ولی فیلمنامه اش سطحیه بازی بازیگراشم زیاد چنگی به دل نمیزنه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 نظر من رو بخای به عنوان یه فیلم بازفیلم ضعیفی هست با بازی ضعیف و ارزش دیدن ندارد گلم فیلم خوب چی داری معرفی کنی ببینم؟الان ملاقات خصوصی رو دیدم تموم شد گفتم بی بدن و ببینم کِ میگی ضعیفه...ایرانی خوب داری معرفی کنی؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 قشنگ ولی آخرش روانتو بهم میریزه مخصوصا اگه دختر باشی می دونی دیگه واقعیتِ؟🥲 مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7124 من متوجه نشدم پدر پسره اول بهش تجاوز کرده بود و بعد کشته بود دختررو آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
محدثه7855 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 9114 من متوجه نشدم پدر پسره اول بهش تجاوز کرده بود و بعد کشته بود دختررو نه پسره دختره رو کشته بود پدره جنازه رو سر به نیست کرده بود
مسلخ؛ عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 633 گلم فیلم خوب چی داری معرفی کنی ببینم؟الان ملاقات خصوصی رو دیدم تموم شد گفتم بی بدن و ببینم کِ میگی ض ... والا ایرانی چند مدتی هست که ندیدمجدید باشه یا قدیمی ؟لانتوری خوبه لاک قرمز خوبه برادران لیلا پوست شیر من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 من ندیدم بر اساس ی داستان کاملا واقعیِ و خیلی ناراحت کننده هستش من فیلمش رو ندیدم ولی داستان واقعیش رو می دونم مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 در داستان فیلم و پرونده اصلی تفاوت وجود دارددر فیلم دلیل قتل دختر پخش شدن عکس ناجور او در فضای مجازی ... آره دیگه نمیتونن خیلی چیزارو اجازه پخش بدن تغییرات میدن ولی واقعا ناراحت کننده بود این پرونده مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
محدثه7855 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 9114 بر اساس ی داستان کاملا واقعیِ و خیلی ناراحت کننده هستش من فیلمش رو ندیدم ولی داستان واقعیش رو می دون ... من چند سال پیش ماجرا رو تو اینستا دنبال میکردمواقعا. پدر و مادر دختره رو خیلی تو فضای مجازی اذیت کردن گفتن دخترت زنده ست و فلان یادمه پسره خدا بیامرزتش خیلی طرفدار داشت و حمایت میکردن ازشاونموقع خیلی گریه و همدردی کردم با مادر غزاله
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 اگه آدم حساسی هستی نبین ولی فیلمنامه اش سطحیه بازی بازیگراشم زیاد چنگی به دل نمیزنه ایرانی خوب سراغ داری؟ مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
نجوا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 من متوجه نشدم پدر پسره اول بهش تجاوز کرده بود و بعد کشته بود دختررو تو واقعیت ک این نبوده تو فیلم اینطوری بود؟؟؟چون من فیلم رو ندیدم مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26005 ایرانی خوب سراغ داری؟ من امروز آسمان غرب رو دیدم قشنگ بود درباره شهید شیرودیبیشتر خارجی میبینم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍