2777
2789
بله بیشتر طنز بهشون میادمن به شدت فیلم بازم فیلمنامه هم نوشتم ولی ایشون بیشتر مناسب طنز هستن

ولی خداییش تو شبی کِ ماه کامل شد درخشید 

تو قلبم حبس ابد خورده بودی ' آزادیت مبارک 🕊

اره مهلقاباقری بهتربوداین بشرخیلی قویه و حرفه ایه بازیاش همجوره نقش بهش مبادالنازبرامادرارغوان افتضا ...

دقیقا مهلقا جون میده واسه اینجور نقش ها 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی خداییش تو شبی کِ ماه کامل شد درخشید

راستش به نظر من اونجام زیاد قوی نبود

با اینکه من عاشقشم و از نظرم واقعا زیباست 

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

ب شدتتتت مخصوصا سروش صحت انگار گفتن فلان فامیل دورت براش اتفاقی افتاده همونقدر سستانگار ن انگار مثلا ...

انتخاب بازیگراش افتضاحِ الان دیدم بازیشون و 👎🏻

من آدم حساسی هستم ،شبی که ماه کامل شدتاثیرروحی بدی روم گذاشت،،اینهمه ظلم توی این فیلم قابل باورنیست

من تو سینما دیدم شبی کِ ماه کامل شد رو ب قدری اشک ریختم و داغون شدم خدا می دونه 

تازه شما فکر کن ب خاطر امنیتِ دخترای فائزه چون یکیشون هنوز دستِ مادربزرگش اینا مونده بود اون زمان ....نتونستن تمام حقایق رو بزارن من داستان واقعیشون رو خوندم از زبان خود دخترانِ ریگی واقعا ناراحت کننده بودش 

والا یه گروه هست تو تلگراماسمش ببینیم هستتوش میزارن همه فیلمارو کافیه اسمش رو سرچ کنیhttps://t.me/+U ...

ممنونم گلم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من تو سینما دیدم شبی کِ ماه کامل شد رو ب قدری اشک ریختم و داغون شدم خدا می دونه تازه شما فکر کن ب خا ...

فقط یکبار نگاه کردم وتاآخرعمرم کافی بود

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹