2777
2789
عنوان

کارم گره خورده

41 بازدید | 9 پست

نه مشاور مطمئن پیدا کردم نه تونستم برم کتاب بگیرم

نمیدونم چیکار کنم دیگه

دارم دیوونه میشم 

هنوز شروع نکردم درست و حسابی درس خوندن 

۲۰ مهر هم ازمونه اوله 

خدا😫

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

برنامه ریزی کن به ترتیب و الویت دونه دونه کاراتو پیش ببر، همه چی خودش جور میشه خدا بزرگه

نشد اخه

نمیتونم

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول بگم با چشمای نیمه باز عنوانتو خوندم گاوم کره خورده🫣😂

دوم اینقدر ناله نکن دیر نیست 

فقط گوشیو پرت کن کنار نصف مشکلاتت حل میشه

با اعصاب آروم تمرکز کن و شروع کن 

اصل سختیش همین افکارو ترسهاته 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

اول بگم با چشمای نیمه باز عنوانتو خوندم گاوم کره خورده🫣😂دوم اینقدر ناله نکن دیر نیست فقط گوشیو پرت ...

وای🤣🤣🤣

منتظر جواب از یکی از کاربرا هستم

برای همین میام و میرم

نشد اخهنمیتونم

چرا خب؟

اگه مشاور و برنامه ریزی میخوای من میتونم برات انجام بدم خودم امسال کنکورم تموم شد و تجربه کافی دارم که بتونم یه کنکوری رو راهنمایی کنم. البته کاملا انتخاب با خودته عزیزم اگه از جای دیگه ای بخوای مشاوره بگیری🤍

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

چرا خب؟اگه مشاور و برنامه ریزی میخوای من میتونم برات انجام بدم خودم امسال کنکورم تموم شد و تجربه کاف ...

شما رتبه تون چند شد

من خیلی کم کاری کردم

دنبال مشاوری ام که حداقل ۴ سالو تجربه داشته باشه 

مشاور قبلیام دانشجوی سال اول و دوم بودن و اونجوری که میخواستم نبودن...

شما رتبه تون چند شدمن خیلی کم کاری کردمدنبال مشاوری ام که حداقل ۴ سالو تجربه داشته باشه مشاور قبلیام ...

من رتبه م تو رنج ۳ هزار شد

آره متوجه ام، انتخاب با خودته گلم من فقط خواستم بگم اگه کمک خواستی یا برنامه ریزی خواستی من میتونم برات انجام بدم چون خودمم دو ماه اول سال کنکورم مشاور داشتم ولی فهمیدم خودم بهتر میتونم برای خودم برنامه بچینم. به هر حال هرکسی خودشو نیازاشو بهتر می‌شناسه

من رتبه م تو رنج ۳ هزار شدآره متوجه ام، انتخاب با خودته گلم من فقط خواستم بگم اگه کمک خواستی یا برنا ...

مرسی عزیزم❤️❤️

منم میخوام یکی دوماه مشاور بگیرم تا خودم یاد بگیرم برنامه ریزیو و بقیشو خودم انجام بدم

تابستونم دو ماهی مشاور داشتم ولی بعد که خودم یاد گرفتم کنسلش کردم

مرسی عزیزم❤️❤️منم میخوام یکی دوماه مشاور بگیرم تا خودم یاد بگیرم برنامه ریزیو و بقیشو خودم انجام بدم ...

آره دقیقا بعد دو ماه که برنامه ی مشاورتو ببینی دیگه خودت میتونی کارتو راه بندازی به مشاور نیاز نیست دیگه واقعا بعدش