حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!
برنامه ریزی کن به ترتیب و الویت دونه دونه کاراتو پیش ببر، همه چی خودش جور میشه خدا بزرگه
نشد اخه
نمیتونم
حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!
اول بگم با چشمای نیمه باز عنوانتو خوندم گاوم کره خورده🫣😂دوم اینقدر ناله نکن دیر نیست فقط گوشیو پرت ...
وای🤣🤣🤣
منتظر جواب از یکی از کاربرا هستم
برای همین میام و میرم
اگه مشاور و برنامه ریزی میخوای من میتونم برات انجام بدم خودم امسال کنکورم تموم شد و تجربه کافی دارم که بتونم یه کنکوری رو راهنمایی کنم. البته کاملا انتخاب با خودته عزیزم اگه از جای دیگه ای بخوای مشاوره بگیری🤍
چرا خب؟اگه مشاور و برنامه ریزی میخوای من میتونم برات انجام بدم خودم امسال کنکورم تموم شد و تجربه کاف ...
شما رتبه تون چند شد
من خیلی کم کاری کردم
دنبال مشاوری ام که حداقل ۴ سالو تجربه داشته باشه
مشاور قبلیام دانشجوی سال اول و دوم بودن و اونجوری که میخواستم نبودن...
شما رتبه تون چند شدمن خیلی کم کاری کردمدنبال مشاوری ام که حداقل ۴ سالو تجربه داشته باشه مشاور قبلیام ...
من رتبه م تو رنج ۳ هزار شد
آره متوجه ام، انتخاب با خودته گلم من فقط خواستم بگم اگه کمک خواستی یا برنامه ریزی خواستی من میتونم برات انجام بدم چون خودمم دو ماه اول سال کنکورم مشاور داشتم ولی فهمیدم خودم بهتر میتونم برای خودم برنامه بچینم. به هر حال هرکسی خودشو نیازاشو بهتر میشناسه
من رتبه م تو رنج ۳ هزار شدآره متوجه ام، انتخاب با خودته گلم من فقط خواستم بگم اگه کمک خواستی یا برنا ...
مرسی عزیزم❤️❤️
منم میخوام یکی دوماه مشاور بگیرم تا خودم یاد بگیرم برنامه ریزیو و بقیشو خودم انجام بدم
تابستونم دو ماهی مشاور داشتم ولی بعد که خودم یاد گرفتم کنسلش کردم