2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند شب نماز شب خوندی

باورت میشه یک شب فقط با همون یک شب حاجت گرفتم...رازشم اینه که موقع درخواست و استجابت دعا دقیقا همون موقع است و من تو همون ساعت استجابت دعا با عجز و لابه از خدا حاجتمو خواستم و در عین ناباوری فرداش حاجت روا شدم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

باورت میشه یک شب فقط با همون یک شب حاجت گرفتم...رازشم اینه که موقع درخواست و استجابت دعا دقیقا همون ...

بعد نماز شب حاجتت گفتی یا تو قنوت وتر

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

ببین باید تکرار کنی من اگر اون شب حاجت نمی گرفتم ول کن خدا نبودم اونقدر می خواندم تا بگیرم ... ناامی ...

برای من دعا کن واقعا 

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

وقتی نماز شبم تمام شد خوابیدم صبح که بیدار شدم خبر شد به خواسته ام رسیدم

برای منم دعا میکنی؟ کوچولو👌🏻

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

وقتی نماز شبم تمام شد خوابیدم صبح که بیدار شدم خبر شد به خواسته ام رسیدم

من نمیتونم از ته دل بخوام گاهی نیتم خالص و اعتقادم راسخ باشه یه دفعه میگم خدا نمیشنوه با حالا که ایمانم کمه صدامو خدا نیمشنوه چکار کنم😞

اعتقاد آخه خیلی مهمه و ایمان

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

وای چه رویایی

آره عزیزم خدا خیلی مهربونه الهی شما هم حاجت روا شی...یادت باشه اگر یک بار خوندی از درگاهش ناامید نشی شاید دوست داره در خونش رو بیشتر بزنی و بیشتر باهاش حرف بزنی.. بسپر دست خدا ، خدا خودش برات میسازه

من نمیتونم از ته دل بخوام گاهی نیتم خالص و اعتقادم راسخ باشه یه دفعه میگم خدا نمیشنوه با حالا که ایم ...

خدا گفته یه جوری ازم بخواهید که احساس کنید حاجتتون پشت دره درو باز کنید بهش رسیدید. مطمئنن باش با اعتقاد هستید و خلوص نیست داری خودت رو باور داشته باش عزیزم ...