2777
2789
عنوان

کیا مث منن

61 بازدید | 7 پست

نمیدونم الان عصبانیم یا ناراحت. انگار یه فریاد گلمبه شده توی گلوم. شایدم بغضه. گلوم درد گرفته. 

بچه داری خیلی سخته. سختیش فقط اینه ک همیییییشه کاری هست ک انجام بدی. برای خودم هیییییچ وقتی ندارم. تفریحم اینه ک وقتی خابه برم دسشویی. همین. دلم برای خودم تنگ شده. این شوهرم همشششششش سرش تو گوشیه. باید یه حرفو هزززااار بار تکرار کنم تا گوش بده. اخرش باید داد بزنم تا توجه کنه. بعد میگه چرا عصبی هستی. من خودم ببشتر اذیت میشم وقتی داد میزنم. نمیفهمه. بچه عادت کرده فقط روی پای خودم میخابه. فقط از دست خودم غذا میخوره. خستم. تا میام بگم خستم همه میریزن سرم ک نااااشکری نکن. خیلیا حسرت بچه دارن. باباااااا ناشکری چیه. چرا نمیشه با کسی حرف زد. چرااا. انقد تنهام ک اومدم اینارو اینجا مینوسم. کار مسخره ایه. ولی چ کنم. هعی. خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری بچه داری وظیفه زن و شوهر هست اما جامعه عقب مانده میگه فقط گردن زن هست 

خاله منم بیچاره سرکار می رفت خانه داری بچه داری انگار تو سی سالگی ، چهل ساله شده بود و شوهرش انوقت فقط ساعت هشت تا دو می رفت سرکار بقیه اش با دوستاش می رفت بنگاه تعریف و خنده !

خیلی برای ما خانوما زندگی سخته

خدا صبرت بده فقط. نمیدونم ما زنا چی ایم. در حالی ک کن اوردیم بازم ادامه میدیم

دقیقا ،بازم بلند میشیم و از نو می‌سازیم .دستهای زنا از بهشت اومده بخدا.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

منم با همین حال و هوا روزهام گذشت

دیگه الان حتی نای اینکه از همسرم تقاضای کمک بخام ندارم.سخت ترین روزهای عمرم تنهایی بچهامو دندون گرفتم...

الان الحمدلله بزرگتر شدن...بچه بزرگتر بشه کار ادم یکم سبک تر میشه.یسری کارهاشو خودش میکنه.

گرچه مسولیت ها و بکن نکن هاشونم تغییر میکنه...

مثلن تو درس خوندن باز یجور باید حرص بخوری....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.