2777
2789

جان بگو

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه درخواست بدم؟ اینجا نمیشه بگم

حتما

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

جان بگو

عزیزم تعبیر خواب این که ببینی کسی که دوستش داری و اما باهاش چند مدتی هست که دیگه ارتباط نداری توی خواب برای خانواده کوبیده با برنج سفارش داده فرستاده خونه‌مون و اهل خونه خوشحالن و از اون غذا میخورن

و مامانم درحالی که با لبخند از اون غذا میخوره و میگه طرف دوست داره و مشکوک میزنه برای چی باید غذا بفرسته برامون

و بعد خودم رو میبینم که لباس عروس قشنگی تنمه و تو آیینه به خودم نگاه میکنم

میتونی بگی تعبیرش چیه

عزیزم تعبیر خواب این که ببینی کسی که دوستش داری و اما باهاش چند مدتی هست که دیگه ارتباط نداری توی خو ...

عزیزمممم ان شاءالله خیره😍

غذا کلا خوبه توی خواب اگه کسی بهت بده لباس عروسم نشونه‌ی خبر خوشیه که آینده نزدیک براتون اتفاق میوفته😍❤

ایشالا اون مردک میاد و فاصله‌ها تموم میشه؟🥲

اگه قسمت هم باشین شککک نداشته باش میاو😍