2777
2789
عنوان

آیا این مدلی مهریه گرفتن خوبه

84 بازدید | 6 پست

از اونجایی که هم بعضی از دخترا مهریه های سنگینشونو یه ماه بعد از ازدواج اجرا گذاشتن و بعضی از پسرای الان هم  پرنسس شدن و دوس دارن خودشون هر کاری بکنن و راحت برن با یکی دیگه و مهریه هم ندن  و یه سری از زن ها هم ضد زن شدن و با اینکه  مهریه دخترشون صد و خورده ای بوده برای عروسشون به بیشتر از چهارده تا راضی نیستن. 

و از اونجایی هم که خب بالاخره پسر اگه خونه و ماشین داره برا خودش میمونه و ارزشش حفظ میشه  ولی دختر که یه میلیارد جهیزیه داره میاره استهلاک داره و از بین میره و براش نمیمونه.  از اون طرف هم زن که بچه دار میشه کلی درد و بدبختی باید سر زایمان بکشه و بعد از اونم تقریبا پنج سال برا هر بچه وقت بذاره و تر و خشکشون کنه.  خب فقط وقتی که بچه نداره یا بچه هاش بزرگترن میتونه کار کنه و عملا سالهای بچه داریش کار و پیشرفتش مختل میشه (اونایی که هم بچه سه سالشون رو خودشون نگه میدارن و هم سر کار میرن و هم  کارای خونه میکنن به شدت قوی و شکست ناپذیرن و همه ی زن ها قرار نیست اینقدر تحملشون بالا باشه و عذاب بکشن) 

به خاطر همه ی این ها نبودنه مهریه ظلم در حق زن هاست.  از طرفی هم بودنه مهریه های بالایی که طرف تو عقد میذاره اجرا و سر شوهره رو هم کلاه میذاره ظلم علیه پسراست. 

این مدلی که الان میگم میشه مهریه گرفت که برای هر دو طرف عادلانه باشه؟ 

۲۵ تا سکه در صورتی که دختر جهیزیه ی کامل بیاره به علاوه ی ( به ازای هر فرزندی که زن به دنیا آورد هم ۶٠ سکه) و تمام حقوق انسانیه زن رو هم که دست مرده،  زن دارا باشه.

والا من حوصله اين حساب كتابا رو ندارم

خب هر كي بچه مياره برا خودشم مياره بچه خودشم هست 

ولي مهريه هم نديدم كسي دريافت كنه مگه اينكه خود شوهرش خاسته باشه بهش بده

مثلا ديدم اقايي بچه ميخاست زنش بچه دار نميشد طلاقش داد ي خونه با قيمت بالاتر از مهريه ش هم بجاي مهريه بهش داد ولي بقيه اعصاب حردي داشتن سر گرفتنش چه ٢٠ تا چ ٢٠٠ تا 

والا من حوصله اين حساب كتابا رو ندارمخب هر كي بچه مياره برا خودشم مياره بچه خودشم هست ولي مهريه هم ن ...

درسته بچه،  بچه ی دو نفره 

اما ۸٠ درصده زحماتش با زنه و بیست درصد فقط با مرده. 

طبیعته بدنه زن و مرد عادلانه نیست.  این خلقت ناعادلانه ست. 

عادلانه این بود که خلقت جوری باشه که نصف بچه رو مرد به دنیا بیاره نصفه دیگه رو زن و بعد به هم وصلشون کنن. 

حالا که ناعادلانه ست باید خود انسان ها قوانینی بذارن تا از حقوق از دست رفته دفاع بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخش آخری که ذکر کردید شان مادر شدن و تشکیل خانواده و گسترش اون رو زیر سوال میبره، 

سنجیدن خیلی از مسایل عاطفی و معنوی با پول و ... واقعا روا نیست.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

٠QUOTE=355638922]بخش آخری که ذکر کردید شان مادر شدن و تشکیل خانواده و گسترش اون رو زیر سوال میبره،  سنجیدن خیلی ...[/QUOTE]

یه مادر خواب و اروم نداره شبا باید هر دو ساعت به دو ساعت به بچه شیر بده اروغشو بگیره هر سه ساعت پوشکشو عوض کنه و کار های دیگه ی بچه رو انجام بده.

نمیدونم تا حالا زایمانه کسیو دیدید یا نه ولی اون زن قشنگ میمیره و زنده میشه.

و تو تایم بچه داری نمیتونه کار کنه تا برای خودش پس اندازی داشته باشه که اگه شوهرش بچه ش رو بعد از این همه زحمت ازش گرفت و از خونه پرتش کرد بیرون تازه دو قورت و نیمش هم باقی بود که میخواستی کار کنی. زنه بیچاره بتونه حقش رو از اون زندگی بگیره. 

من خودم الان برا همین دارم کار میکنم و پولامو به صورت طلا جمع میکنم تا خونه بخرم.  من که به شوهرم اطمینانه کامل دارم و میدونم انسانه خیلی خوبیه و همیشه پشتمه ولی به خانواده ش نه.  زن اگه بمیره همه دار و ندارش ارث میرسه به شوهر.  ولی شوهر اگه دور از جون خدای نکرده چیزیش بشه همه چی میرسه به پدر مادرش و زنش  ارث نداره. من  با شناختی که از خانواده شوهرم دارم مطمئنم که اگه بچه دار بشم و دور از جون شوهرم چیزیش بشه،  خانواده ش هم منو از خونه میندازن بیرون و هم نوه شونو ازم میگیرن.  

برا همین کار میکنم که خونه برا خودم بخرم و مهریه م رو بدم به خانواده ی همسرم تا اگه خدای نکرده بدبخت شدم بچه م رو ازشون بگیرم. 

خانواده ی همسرم با جاریمم همینکارو کردن. 

نمیگم بابت هر بچه حتما ۶٠ تا سکه باشه ولی میتونه متغییر بین ده تا صد تا انتخاب بشه 

بخش آخری که ذکر کردید شان مادر شدن و تشکیل خانواده و گسترش اون رو زیر سوال میبره، سنجیدن خیلی از مسا ...

حالا من شوهرم آدمه خوبیه فقط یکی از اعضای خانواده ش اینقدر وحشتناکه نه همشون. 

ولی خیلیا هستن که شوهرشون همینقدر خودخواه و بی احساس و وحشتناکه که حاضره همچین بلایی رو سر مادر بچه هاش بیاره 

حالا من شوهرم آدمه خوبیه فقط یکی از اعضای خانواده ش اینقدر وحشتناکه نه همشون. ولی خیلیا هستن که شوهر ...

خدا رو شکر همسرتون خوب هستن و زندگیتون با طراوت.

عرض بنده بابت مقدارش برای فرزند به دنیا آوردن نیست، اصل این موضوع اجهاف در حق مقام مادر هستش.

اون افرادی که میفرمایید بلا سر همسر و بچشون میارن، به هر حال نتیجه اعمالشون به خودشون بر میگرده، اکثرا هم از نعمت آسایش بی بهره اند، چون مدام در تدارک و فکر آسیب زدن هستن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل