٠QUOTE=355638922]بخش آخری که ذکر کردید شان مادر شدن و تشکیل خانواده و گسترش اون رو زیر سوال میبره، سنجیدن خیلی ...[/QUOTE]
یه مادر خواب و اروم نداره شبا باید هر دو ساعت به دو ساعت به بچه شیر بده اروغشو بگیره هر سه ساعت پوشکشو عوض کنه و کار های دیگه ی بچه رو انجام بده.
نمیدونم تا حالا زایمانه کسیو دیدید یا نه ولی اون زن قشنگ میمیره و زنده میشه.
و تو تایم بچه داری نمیتونه کار کنه تا برای خودش پس اندازی داشته باشه که اگه شوهرش بچه ش رو بعد از این همه زحمت ازش گرفت و از خونه پرتش کرد بیرون تازه دو قورت و نیمش هم باقی بود که میخواستی کار کنی. زنه بیچاره بتونه حقش رو از اون زندگی بگیره.
من خودم الان برا همین دارم کار میکنم و پولامو به صورت طلا جمع میکنم تا خونه بخرم. من که به شوهرم اطمینانه کامل دارم و میدونم انسانه خیلی خوبیه و همیشه پشتمه ولی به خانواده ش نه. زن اگه بمیره همه دار و ندارش ارث میرسه به شوهر. ولی شوهر اگه دور از جون خدای نکرده چیزیش بشه همه چی میرسه به پدر مادرش و زنش ارث نداره. من با شناختی که از خانواده شوهرم دارم مطمئنم که اگه بچه دار بشم و دور از جون شوهرم چیزیش بشه، خانواده ش هم منو از خونه میندازن بیرون و هم نوه شونو ازم میگیرن.
برا همین کار میکنم که خونه برا خودم بخرم و مهریه م رو بدم به خانواده ی همسرم تا اگه خدای نکرده بدبخت شدم بچه م رو ازشون بگیرم.
خانواده ی همسرم با جاریمم همینکارو کردن.
نمیگم بابت هر بچه حتما ۶٠ تا سکه باشه ولی میتونه متغییر بین ده تا صد تا انتخاب بشه