2777
2789
عنوان

دوست پر روم

233 بازدید | 11 پست

دوستان من یه دوست دارم که الان مشغله ذهنی داره و  از من خواست که با دخترش درس کار کنم و من با کمال میل پذیرفتم و چند جلسه باهاش کار کردم دخترش دوم ابتدایی الان این دوستم کلا انگار حال نداره نگاه به تکالیفش بچه اش کنه هر روز بعد از مدرسه تکالیف دخترش را میفرسته برای من من حل میکنم با ویس توضیح میدم و میفرستم براش حتی مثلا این تکلیف که چند کلمه با س بنویسید اینم انجام میدم ...حالا امروز تکالیف فرستاده که معلمش گفت برای مادرتون از رو درس بخونید ویس شو بفرستید گردش علمی که  داشتیم برای مادرتون بگید ویسشو بفرسته حتی حاله نداره پیام معلمو بخونه من خوندم تو ویس گفتم معلم اینو میخاد چکار کنم بنظرتون

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جواب نده بگو گوشیم دم دست نبود کار داشتم گوشی دست نگرفتم کاری کن ک مجبور شه خودش کاراشو بکنه‌

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم

کاری به پررویی اون ندارم اون مشخصه کلا حال و حوصله درس دادن به بچه را نداره ولی به حال و احوال شما حصرت خوردم چه روحیه و حوصله ای داری با بچه مردم درس کار کنی 

شاید مجردی یا معلم کدومش؟

میدونی یسری کلا تنبلن و راحت طلب ولی یسری هم بخاطر مشکلات و مشغله زیاد حوصله درس دادن به بچشون ندارن 

ولی این ادم مشهصه پررو هست پس یه جور سرش بدونن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
لطف بی حد باعث پررو شدن طرف میشه دیگه بس کن

بخدا....حتی عکس پیام معلمو فرستاده برای من حال نداشته خودش بخونه ببینه معلم چی خواست 

کاری به پررویی اون ندارم اون مشخصه کلا حال و حوصله درس دادن به بچه را نداره ولی به حال و احوال شما ح ...

عزیزم من متاهلم خودم دانشجوم  دوتا بچه دارم یکیش کلاس اوله یکیش هشتم

جواب نده بگو گوشیم دم دست نبود کار داشتم گوشی دست نگرفتم کاری کن ک مجبور شه خودش کاراشو بکنه‌

میگم نکنه چیزی باشه بلد نباشه دخترش گناه داره

میگم نکنه چیزی باشه بلد نباشه دخترش گناه داره

بره یاد بگیره بچه ابتدایی چیه آخه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم

بره یاد بگیره بچه ابتدایی چیه آخه

خودمم ب همین فکر میکنم اخه لعنتی چهارتا کلمه با س بنویسد که دیگه چیزی نیست اینم من ویس میگیرم براش میفرستم

عزیزم من متاهلم خودم دانشجوم دوتا بچه دارم یکیش کلاس اوله یکیش هشتم

خوش بحالت بچه کلاس اولیت مامان باحوصله داره🥰

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏