2777
2789
نمیشه که آخه مثلا فک کن مسافرت دو نفره بخایید برید نمیشه که جلو بلوز شلوار پوشید یه لباس باز چیزی با ...

وای اره مگه تا کی میتونم پنهون کنم بدن لعنتی رو

تازه من پوستم ماکولار آمیلوئیدوز داره تو نت سرچ کنی میفهمی چ فاجعه ای هست

بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...

دقیقا بخدا 🤣هرچی بیشتر حرف میزنیم بیشتر ب شباهتمون پی میبرمتازه من هیکلمم خیلی خوبه . نامزدم همش می ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂بخداااااا منم هیکلممم عالیه ولیییی پوستمو دوست ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙃دوست دارم باهات دوست بشم اگه برات مشکلی نیست؟

منم دوست دارممممم بیاااا دوست شیم  

بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...

کجایی بدنت اینجوریه

رو بازو و کمرم

اونسری بدن سوتینم باز شد روم نمیشد ب نامزدم بگم از پشت ببنده چون لکای کمرمو میدید اون موقع  

رو بازو و کمرماونسری بدن سوتینم باز شد روم نمیشد ب نامزدم بگم از پشت ببنده چون لکای کمرمو میدید اون ...

🥺وای خدا منم غصه این چیزا را خیلی میخورم حسرت میشه برام

روبیکا داری آیدیتو بدی بهم؟

اره بزار ب روز رسانیش کنم

تلگرام بهتره اونجا نیستی؟

🥺وای خدا منم غصه این چیزا را خیلی میخورم حسرت میشه برام

هعی خواهر