2777
2789
عزیزم اینایی که گفتی باهم مخلوط کنم میشه دقیق بگی

بله بار اول مخلوط مثل کف بمال چند دقیقه تا خیس بخورد دیگه هربار دوش استفاده کن تا به روال تمیزی رسید ادامه بده هرجای بدن کل بدن سرکه سیب خونگی بهترین ضد عفونی و تمیز کنند پوست بدن هستش و آبلیمو خونگیم روشن کننده پوست هستش 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

میفهممت آخه پسرای الآنم خیلی حساسم رو این چیزا منم خط باسنم اینا تیرس منم تو رابطه ام و تا عید ازدوا ...

وای خدا چقدر میفهممت 

منم عاشق اینم ک لباسای باز بپوشم ولی نمیتونم چون پوستم فاجعه اس . تیرگی زانو رو خوب گفتی وای

اصلا نمیدونم چ غلطی کنم باورت میشه دوست ندارم بهم نزدیک شه؟ یهویی تپش قلب میگیرم . بعد همش میگه چطوری بعد این همه سال تپش قلب میگیری وقتی کنارمی یا ازم خجالت میکشی

نمیدونه بخاطر پوست لعنتیمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گندمی هستم و چند باری همسرم گفته سیاه بهم منظور اندام خصوصی ها نه 

منم گفتم اتفاقا هرجا رفتم عاشق رنگ پوستم شدن دیگه حرفی نزده و برعکس اونم میگه بدنت عالیه

اگه اعتماد بنفس ات رو بخوای همین اول کار بیاری پایین پس آماده تیکه های بعدش باش

وای خدا چقدر میفهممت منم عاشق اینم ک لباسای باز بپوشم ولی نمیتونم چون پوستم فاجعه اس . تیرگی زانو رو ...

😂😭بیا بغلم گریه کنیم 

😂خدا یه پوست خوب به من تو بدهکاره

بخدا کلا فکرم همینه گاهی می‌شینم کلی گریه میکنم که چرا پوستم اینجوریه

آنوقت دختر خالم سفید پوست برررراق من که دخترم میبینم کیف میکنم 

من گندمی هستم و چند باری همسرم گفته سیاه بهم منظور اندام خصوصی ها نه منم گفتم اتفاقا هرجا رفتم عاشق ...

وای نگو توراخدا من اگه بهم اینارا بگه دیگه نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم خودمو میشناسم حسم بهش بد میشه😣

😂😭بیا بغلم گریه کنیم 😂خدا یه پوست خوب به من تو بدهکارهبخدا کلا فکرم همینه گاهی می‌شینم کلی گریه م ...

وااااای چقدر منی 

ارزو داشتم پوستم خوب باشه خدایا

حسرتش تا ابد ب دلمه

دقیقا منم دختر عمم مث برفه انگار روسه بعد من

بیشتر از این میسوزم ک پوست صورتمم سفیده اونوقت بدنم داغون و مث زغال  

وای نگو توراخدا من اگه بهم اینارا بگه دیگه نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم خودمو میشناسم حسم بهش بد م ...

منم بار اولم ناراحت شدم ولی خوب مگه ببخشیدا اونجای خودش پنبه است اونم سیاه سوختست اینقدر خودت و بی ارزش نکن وقتی هم دیدی همچین چیزی گفت بگو چیز غیر عادی نیست بین همه خانم ها رواج هست

منکه فقط تو تاریکی حاضرم رابطه داشته باشم

نمیشه که آخه 

مثلا فک کن مسافرت دو نفره بخایید برید نمیشه که جلو بلوز شلوار پوشید 

یه لباس باز چیزی باید بپوشی 😑هوووووف خستم واقعاااااااا

😂وای منم صورتم خوبه بدنمممممم🤣چقدر شبیه همیمم

دقیقا بخدا 🤣هرچی بیشتر حرف میزنیم بیشتر ب شباهتمون پی میبرم

تازه من هیکلمم خیلی خوبه . نامزدم همش میگه تو هیکلت عالیه چرا فلان لباسو برام نمیپوشی وای نمیدونم چی بگممممم بهش  خودشم خیلیییییی خوش تیپه یعنی درحد بازیگرای ترک