2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😢😢😢😢😢

651 بازدید | 54 پست

سلام خانوما من الان در دوران شیردهی هستم دخترم یازده ماهشه😍😍😍 ولی خیلی لاغر شدم صورتم پر جوش شده اندامم بهم ریخته از شوهرم خجالت میکشم بخاطر لاغریم بنده خدا هیچی نمیگه ولی دوست دارم بدنم انحنا داشته باشه نه اینکه صاف باشه مثل چوب کبریت😭😭😭😭😭

پوست بدنم هم تیره شده کلا از ریخت و قیافه افتادم ببخشید سینه کوچولو با س ن م هم همینطور قبلاً خیلی خوش اندام بودم ولی الان 😔😔😔😔😔

خواهش میکنم راهکار بدین چاق بشم بدنم خوش فرم بشه بدم میاد از لاغری😞😞😞😞😞

ممنونم از وقتی که برام میزارید 🙏🙏🙏🙏🙏

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای  عجب مشکلی داری هو بیا من ده کیلو اضافه دارم بدم به تو شوخی کردم خوب بخور دیگه چقد خوبه لاغ ...

عزیزم چه فایده

عزیزم از ی دکتربپرس البته میدونم ضرر نداره ولی حتما بازم بپرس قرص سیپروهپتادین بکیرقبل ناهاروشام بخورقشنگ.چاق میشی..صورتتم قبل از خاب با ی قاشق شیربشورتا صاف بشه..صبها.ناشتا ی سیب بپزبخورکمکم صورتت چاق میشه..حتماب خودت برس..

عزیزم از ی دکتربپرس البته میدونم ضرر نداره ولی حتما بازم بپرس قرص سیپروهپتادین بکیرقبل ناهاروشام بخو ...

ممنونم چه راهکار خوبی😄😄

برو پیش یه دکتر تغذیه اصولی ب وزن ایده آلت برسی

به نظرتون باشگاه بدنسازی برم خوبه خیلی تعریفشو شنیدم