شوهرم گورشو گم کرد منو دخترم وگزاشت ورفت .یخچال خالییییی. جیب خالیییی. بدهی گزاشته گردنم. 9ماه بیکاربود هرچی داشتیم ونداشتیم ونشست خوردو خوابید.الان که دیگه هیچی برامون نمونده ماروگزاشت ورفت. البته من بیرونش کردم. گفتم تنه لش گمشو اززندگیم برو بیرون بی وجود. چیزاشو که جمع کرده کرم مرطوب کننده هامون اسپری ها همون ادکلن مام. شامپو ناخنگیر😬 برس مو سشوار همه رو بی وجود برده. من از عصبانیت رفتم بیرو تا گورش وگم کرد بیام خونه.حالم از خودم بهم میخوره 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮چطور اینهمه سال این بی وجود و تحمل کردم. حتی کرایه ماشینم برامون نزاشته. شنبه دخترم و موندم باچه پولی ببرم مدرسه روزی 80تومن کرایه اش میشه یه قرون برامون نزاشت. زالو
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
رو ندارم ازشون قرض کنم. اینقدر بدشون ازشوهرم میاد از منم بد بردن که این همه سال بااین حیوون زندگی کردم. بابام بعدظهری اومد گفت دخترم دین خودت گردنته اگه ازاین آشغال طلاق نگیری. جلو بابام سیلی محکمی بهش زدم. لپش کبود شد. بهش گفتم بی غیرت دیگه باید اززندگیم گمشی