2777
2789

من خودمو پخ خاصی نمیدونم که بقیه بهم حسودی کنن

یه سریا توهم اینو دارن که کل دنیا بهشون چشم دوخته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

😂 حسودی میکردن که درس میخونم نمره ام خوبه..توقع داشتن هیچی رو پاس نشم
از همین تریبون بهشون میگم: بارو کنید چیز درخشانی نبود، میتونید امتحان کنید😂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودمو پخ خاصی نمیدونم که بقیه بهم حسودی کننیه سریا توهم اینو دارن که کل دنیا بهشون چشم دوخته

وای آره الان میریزن تعریف میکنن😂 

منم هیچ وقت حسود نداشتم در حالی که موقعیت خوبی دارم

خواهرشوهرم 

ک وقتی نبودم خونه اومده بود از تمام لباسام ادکلنام و وسایل ارایشیم عکس گرفته بود رفته بود عینشونو خریده بود 

بعدا فهمیدم 😑

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

با دوستم رفتیم گواهی نامه بگیریم ،برای امتحان شهری من قبول شدم اون رد، به افسره کلی التماس کرد که بذار یبار دیگه بیام بشینم پشت فرمون بعد افسره قبولش نکرد. هر دوتا از ماشین پیاده شدیم ،دیدم یهو منو ول کرد رفت اونور خیابون ماشین گرفت ،رفت، بعد از اون روز دیگه باهام سلام هم نکرد دوستیمون تموم شد

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
من خودمو پخ خاصی نمیدونم که بقیه بهم حسودی کننیه سریا توهم اینو دارن که کل دنیا بهشون چشم دوخته

آخه باورت میشه بعضی وقتا طرف به یه پاکن هم حسودی میکنه؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خواهرشوهرم ک وقتی نبودم خونه اومده بود از تمام لباسام ادکلنام و وسایل ارایشیم عکس گرفته بود رفته بود ...

فعلا بگیرش 🏆

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

چون درسم خوب بود بهم حسودی میشد

دانشگاه خوب قبول شدم حسودی کردن

پارتنر خوب گیرم امد حسودی کردن

اندام ورزشکاری ساختم تکواندو کار کردم حسودی کردن

اشپزیم و مهارتام حسودی میکنن

با پارتنرم ازدواج کردم حسودی میکنن

به روابط اجتماعیم حسودی میکنن

به اینکه خوشبختم و حالم خوبه حسودی میکنن

گواهینمامه گرفتم حسودی کردن

سفر میرم خوش گذرونی میکنم حسودی میکنن

حقوق دارم کار میکنم حسودی میکنن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن