shahrivar83 مدیر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13558 عنوان نقاشی قشنگی کشیدم 😍طلایی✨بـــنــگــریــد | مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 231 پست نقاشی ماندلا با روش خودم،رنگ طلایی زدم بعد با راپید و ماژیک مشکی کشیدم روش✨🤗تقدیم به @سناافسون ✨ ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~• 1403/07/12 | 18:37 46 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15548 سلام خسته نباشین افرین واحسنت به هنر زیباتونمیشه یکم راجبرنگکردن ماندلا توضیح بدی چه مدلی زیباتر میشه رنگ کنیم؟ دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13558 سلام خسته نباشین افرین واحسنت به هنر زیباتونمیشه یکم راجبرنگکردن ماندلا توضیح بدی چه مدلی زیباتر می ... سلام گلم مرسی ماندلا رنگارنگ قشنگه دایرهای باشه ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15548 سلام گلم مرسی ماندلا رنگارنگ قشنگه دایرهای باشه مثلا تو رنگ کردنش برای ترکیب مناسب باید از چرخه رنگ استفاده کرد؟بعدشما بیس این کارتون کاملا اول طلایی زدین؟بعد با مشکی کاور کردین؟ دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13558 مثلا تو رنگ کردنش برای ترکیب مناسب باید از چرخه رنگ استفاده کرد؟بعدشما بیس این کارتون کاملا اول طلای ... من اول رنگ طلایی زدم بعد با مداد طراحی کردم و با ماژیک مشکی رنگ کردم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15548 من اول رنگ طلایی زدم بعد با مداد طراحی کردم و با ماژیک مشکی رنگ کردم ممنون دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
nasle_ariaiiii عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 815 وقتی همه تاپیکام در مورد توئه .میدونی یعنی چی؟!💔 کاربر آقا
nasle_ariaiiii عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 815 خیلی دوست داشتمـ کاش میشد ی رروسری خوشگل بهت هدیه بدمـ . با ی جفت کفش خوشگل.♥️🫀 کاربر آقا