2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 48 پست
به نظرتون زشت نیست یه دفعه بی مقدمه برم بگم بیاین تولد.نمیگی پروه

به نظر من برو گولش بزن و بگو مامان جان من اونروزی که قبول کردم بیام طبقه بالاتون بشینم میدونستم بالاخره بحث پیش میاد زن و شوهریم دعوامون میشه گفتم اگه من و شما این وسط دلخوری برامون پیش بیاد فراموشش میکنیم چون شماهم مثل مادرم هستید بعدش شما دلیل ناراحتیتو با یه لحن صمیمی بگو اونم بگه ،سعی کن شما رو بحث مسلط باشی به نظرم هم اون کار بدی کرده هم شما ،دختر زرنگ باش تو اگه با مادرشوهرت قطع رابطه کنی مسلما شوهرت  تنهایی میره پیش مادرش که خودتون تجربه دارید که چی میشه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشتی کن بره تموم شه ...چون تو این شرایط بودم قبلا میگم...نزار استرس قهروآشتی تورو ازیادخودت ببره ... زندگیتو بکن خانواده شوهر وقتی اینجوری باشن آدم حیفه فکرو وقتش رو صرف اینا کنه عزیزم

هر دختری تو زندگی‌ش به یه بابالنگ‌ دراز نیاز داره؛ حضور نداشته باشه، پول بفرسته، آخر سر هم بیاد خواستگاری

عزیزم شما خودت نمیذاری بچت بره پیش مادر شوهرت بعد توقع احوالپرسی از بچت رو هم داری؟ به نظرم یکم بدجنسی ولی به هرحال اونم مادر همسرت هست و احترامش واجب

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺