2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی هیچ چیز ارزش اینو نداره که میون تو و شوهرت بدشه بنظرم بهشون بگو بیان بالا و اشتی کن البته کاش زودتر از خانوادت بیان که جلو اونا نخواین حرف اشتی اینا بزنین بعدم اگه ازدست مادرشوهرت ناراحتی بروی خودت نیار اون شب و همه چیو اوکی کن واسه خاطر شوهرت بعدم اخرشب بگو با وجود اون همه دلخوری فقط واسه تو این کارو کردم که ببینی چقددوست دارم و حرفت واسم ارزش داره اونوقت اونم بال درمیاره و دورت میگرده،بعداون شبم اگه نمیخوای دیگه مثل قبل نباش بامادرشوهرت یعنی یکم سرسنگین تر 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش

اولا اونا نباید تو دعوای شما دخالت کنن کار مادر شوهرت صد درصد اشتباه بود که میومد بالا .... دوما شما هم اشتباه کردی که مسرتو نذاستی بره پایین واسه همین مادرشوهرت لجش گرفت و نیومد بعد سوزوندن پای پسرت ببینتش.. به هرحال تو با مادرشوهرت قهری دلیلی نداره پسرتو منع کنی... سوما به شوهرت بگو واسه تولد دعوتش کنه ان شالله کدورت ها از بین بره

شما واسه تولد دعوتشون کنید .به پدرشوهرتون بگید ک تولده و خوشحال میشید ک بیان . 

اگه اومدن ک خیلی عادی البته نه صمیمانه برخورد کنید . اگرم نیومدن ک همسرتون متوجه میشن شما میخواستید آشتی کنید و اونا نیومدن . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

اه اه انقدر بدم میاد از اینجور ادما میان اتیش دعوا رو زیاد میکنن میرن منم شوهرم عید دعوا کردیم بیرونشون کرد تا دو هفته با من حرف نمیزدن منم گفتم کسی از شما دعوت نکرد بیایید تماشای دعوا خودمون دعوا کردیم خودمونم اشتی میکنیم شما فقط اتیششو زیاد میکنید

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

بنظر من حاشیه ها نباید اصل قضیه رو از یاد ادم ببرند شما از دست این کار مادرشوهرت که تو دعواها میاد دم خونه تون ناراحت هستی به همسرت بگو با مادرش اتمام حجت کنه که اگر زن من با شما اشتی کرد و موارد مشابهی پیش اومد به هیج وجه دخالت نکنید و ما همونطور که قبلا مسایل رو حل کردیم باز هم خودمون مسایل رو حل خواهیم کرد وگرنه اشتی که چیزی نیست بلاخره اشتی میکنی اگر قبول کرد اشتی کنید 

معلومه همسرتون مرد معقوليه بخاطرش كوتاه بيا بلاخره زندگي بالا پايين داره اونم مادرش نمي تونه بندازش سطل اشغال كه چاره تي نيست جز مدارا ولي به شوهرت بگو با مادرش صخبت كنه بگه ديگه دخالت نكنه كه تين مسائلم پيش نياد شمام نزار اختلاف زندگيتو احدي بفهمه بزاي خودت نقطه ضعف ميشه

اینجوری که تعریف کردی بیشترش مقصر خودت بودی وقتی تو نمیذاری بچه بره پیشش اونم حق داره احوالش و نپرسه الانم بخاطر شوهرت به بهانه تولد آشتی کن باهاش

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥

رفتارت اشتباه بود ..‌ دخالت اوناهم اشتباه تر...

ولی بهرحال بهتره به بهونه تولد همسرت دعوتش کنی و مشکل وحل کنی ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!