2777
2789
عنوان

یه سوال 🤔

97 بازدید | 12 پست

اگه برای یکاری برای اولین بار استخاره بگیریم و خوب دربیاد و دفعات بعدی که استخاره بگیریم برای اونکار هم خوب در بیاد هم بد، همون استخاره اول باید مدنظرمون باشه یا ن؟؟  🫤🫤

همون اولی چند بار نباید بگیری

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداوند عقل داده تصمیم بگیرید 

کاری میخوای بکنی توکل کن به خدا بگو عاقبت کارمو خیر کن با عقلت تصمیم بگیر و قرآن بخون برای خیر شدن پایان کار..استخاره اونم این همه زیاد کار درستی نیست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
خداوند عقل داده تصمیم بگیرید کاری میخوای بکنی توکل کن به خدا بگو عاقبت کارمو خیر کن با عقلت تصمیم بگ ...

بله درسته 

میدونید کلا بعضی اوقات به دل آدم شک میفته اوایلش میبینی خوبه ها ولی بعدا مطابق میلت پیش نمیره واس همین دچار تردید شده بودم 

بله درسته میدونید کلا بعضی اوقات به دل آدم شک میفته اوایلش میبینی خوبه ها ولی بعدا مطابق میلت پیش نم ...

کلا سعی کن استخاره نگیری توکل کنی و پیش بری

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی