2777
2789
عنوان

داداشم و دوستم بیاید مهمه

431 بازدید | 24 پست

(بچه ها تاپیک قبلیمو بخونید بعد بیاید بقیه توضیحاتم بخونید قبلش قضاوت نکنید.)

اگه تاپیک قبلیو خونده باشید من به دوستم گفتم که دیگه تنها نیا خونمون وقتی اینو بهش گفتم گفت باشه بعد تقریبا سه چهار بار خودش و خواهرش و مادرش و دختر خالش چ خالش باهم میومدن خونمون و چند روز میموندن من راستش داداش بزرگم وبابام معذب میشن حالا اونو کار ندارم که باهاش بود،بعد دفعه بعدی که خواستن بیان گفت منو خواهرم میایم پیچوندمش هرچی بهش میگفتم ما امروز خونه خالمیم دو روزم میمونیم اونجا میگفت که اشکال نداره من میام میمونم پیش مادربزرگت بهش گفتم که اونم باهامون میاد بعد دیگه دیدم هرچی بهش میگم فایده نداره بهش گفتم که ببین تو مگه با داداشم نیستی مگه شما نمیخواید در اینده باهم ازدواج کنید چرا کاری میکنی خانوادم ازت بدشون بیاد چرا ارزش خودتو میاری پایین بعد مامانش زنگ زد به مامانم بهش گفت که شما میرید کی میمونه مامانم بهش گفت دوتا پسرام و شوهرم فقط به مامانم میگه که اشکال نداره فقط درو براشون باز کنن 😐😐(بچه ها بقیه شو تاپیک بعدی میگم این خیلی طولانی شد،چون دارم تایپ میکنم ممکنه طول بکشه.)

به حباب نگران لب یک رود قسم به همان لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره میماند و بس...♥️

بعد از این حرف مامانش،مامانم گفت که همچین مادری وقتی خودش اینطوری بگه دختراش چی درمیان من نمیزارم داداشت این دختررو بگیره رفت به داداشم گفت که اگه میخوای بدبخت نشی ارتباطتو باهاش قطع کن خلاصه گذشت منم با دوستم قطع رابطه کردم فکر کردیم داداشم هم باهاش کات کرده،بعد دیروز داداشم گفت میرم دانشگاه قبل از رفتنش دختره بهش زنگ زد ما شک کردیم ولی چیزی نگفتیم بعد عصر شد داداش بزرگم زنگ زد گفت که ماشین دست کیه تو راه ماهشهر جریمه شده

به حباب نگران لب یک رود قسم به همان لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره میماند و بس...♥️

اینجا فهمیدیم که رفته پیشش مامانم انقد اعصابش خورد شد از اینکه داداشم بهش دروغ گفته زنگ زد بهش گفت که کجایی داداشم گفت دانشگام مامانم بهش گفت که چرا به خاطر یه دختری که دو روزه باهاشی به من دروغ میگی مگه من آدمیم که مخالف عشق دختر و پسرم من بهت میگم این دختره مناسب ما نیست خلاصه زیاد باهاش بحث نکرد چون پشت فرمون بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره  سنش  کمه  چرا  انقدر  خار کرده خودشو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

آره بعد مامانم پیام داد بهش گفت که چرا دست از سر پسرم برنمیداری چرا انقد خودتو بی ارزش میکنی وقتی میدونی کل خانواده نمیخوانت به مامانم میگه ما همدیگرو دوست داریم پسرتم منو میخواد مامانم بهش گفت که پسرم غلط کرده به مامانم میگه درست باهام حرف بزن شما چی فکر کردید من هروقت اون بهم بگه نمیخوامت بعد ازش دست میکشم فکر کنید چقد بی ادبه.

الان میخوام نظر بدید که آیا کار مادرم درست بوده؟الان هردوتامون عذاب وجدان گرفتیم

کار مادرتون درست بوده اما باید داداشت رو هم قانع کنید که دختر مناسبی نیست ودر آینده از خود دختره که هیچ از دست مادرش هم نمیتونه درآسایش باشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
کار مادرتون درست بوده اما باید داداشت رو هم قانع کنید که دختر مناسبی نیست ودر آینده از خود دختره که ...

از همین الان به داداشم میگه اگه خانوادت راضی نشدن دوتایی با هم میریم خارج

خدا به دادتون برسه با این دختر هر جایی این هنوز خودش رو قالب نکرده اینطوری می کنه بیاد دودمان تون رو ...

من الان خیلی از کاراشو نگفتم خیلی خلاصه گفتم مثلا یه کارایی میکنه ادم شاخ درمیاره من در تعجبم چطور باباش چیزی بهش نمیگه،قبلا بهش میگفتم خانوادم اجازه نمیدن تنهایی بیای از شهر دیگه میگه شما فکرتون پوسیدس

من الان خیلی از کاراشو نگفتم خیلی خلاصه گفتم مثلا یه کارایی میکنه ادم شاخ درمیاره من در تعجبم چطور ب ...

سعی کنین که داداش تون رو منصرف کنین وگرنه بعد ازدواج هم آبروی خودش میره هم شما، این دختری که شما میگی پس فردا با چند تا مرد دوست میشه و هزار تا کثافت کاری می کنه بعدش هم میگه ذهن شما پوسیده است

سعی کنین که داداش تون رو منصرف کنین وگرنه بعد ازدواج هم آبروی خودش میره هم شما، این دختری که شما میگ ...

داداش بزرگم دیروز بهمون گفت که قبل از دوست شدن با رضا(داداش کوچیکم)به بزرگه پیام داده میخواسته باهاش باشه داداشمم چون دیده باهمن چیزی نگفت بهش