2777
2789
عنوان

Lyric

69 بازدید | 3 پست

?Nice to meet you where you been

I could show you incredible things

Magic madness heaven sin

Saw you there and I thought

Oh my God look at that face

You look like my next mistake

Love's a game wanna play? Ayy

New money suit and tie

I can read you like a magazine

Ain't it funny rumors fly

And I know you heard about me

So hey let's be friends

I'm dyin' to see how this one ends

Grab your passport and my hand

I can make the bad guys good for a weekend

So it's gonna be forever

Or it's gonna go down in flames

You can tell me when it's over, mm

If the high was worth the pain

Got a long list of ex lovers

They'll tell you I'm insane

'Cause you know I love the players

And you love the game

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

@shoka_80  

سلام عزیرم خوبی؟ تو اون تاپیک ازم خواستی چن تا از جمله هاشونو برات بفرستم که متاسفانه تاپیک قفل شد 

اینجا میگم بهت 

حالا بیشتر از همیشه باید تلاش کنیم و به یاد بیاریم کی هستیم و با کسی که هستیم رو به رو بشیم باید تلاش کنیم خودمون رو دوست داشته باشیم و آینده رو تصور کنیم بی تی اس اونجا همراهتون خواهد بود 

-فردای ما ممکنه تاریک دردناک و سخت باشه و ممکنه زمین بخوریم و بلغزیم ولی ستاره ها بیشترین درخشش رو وقتی دارن که شب تاریک ترینه و اگه ستاره ها ناپدید بشن میزاریم نور ماه راهنماییمون کنه اگه ماه هم تاریک بشه اجازه میدیم نور صورتمون کمکمون کنه راهمون رو پیدا کنیم بیاید دوباره دنیامونو تصور کنیم ما همه مون با هم خسته ایم ولی بیاید دوباره رویا پردازی کنیم وقتی که کلماتمون از اتاق کوچیکمون بیرون میزنه 

ممکنه حس کنیم همیشه شبه و ما قراره همیشه تنها باشیم ولی شب فقط قبل نشون دادن نور تاریکه 

حتی اگه فقط یک روز برای زندگی داری هر کاری رو انجام بده ضعفت رو کنار بنداز یه دقیقه از خودت بپرس دقیقا کِی سخت تلاش کردی هی تو رویات چیه خیالبافی بسه همینجور که رویاها بهمون تزریق میشن دور نهم پرتابگر امدادیه وقت ضربه بازیکن تولجیککو تو وقت اضافست توی شورش این جامعه جهنمی رویا دیدن یجور عفو عمومیه از خودت بپرس مشخصات رویات چیه چون رویات پروفایل تو رو میسازه الان آیینه داره کیو بهت نشون میده سعی دارم بگم که راه خودتو برو حتی اگه فقط یک روز برای زندگی داری

-اسم من کیم نامجونه و همین طور آر ام از گروه بی تی اس اهمیتی نداره که کی هستی اهل کجایی رنگ پوستت چیه جنسیتت چیه فقط راجب خودت حرف بزن اسمتو پیدا کن و همین طور صدای خودتو با حرف زدن راجب خودت ..

-من تو این دنیا بیشتر از همه از کتابای خودسازی متنفرم آت و آشغالای احماقانه که میگن این کارو بکن این کارو نکن همه از قانون ثابتی پیروی نمیکنن ولی چیزی که دیگران میگن رو باور میکنن برای همینه که اونا بین پرفروش ترینا قرار میگیرن اونا چی راجع بهت میدونن؟ اونا آرزو ها سرگرمی هاتو درک میکنن؟ 

فقط کمتر اهمیت دادن به اینکه دیگران چی فکر میکنن خیلی چیزا رو تغییر میده چرا سعی میکنی مثل یه برده باشی؟ وقتی میتونی ارباب زندگیت باشی 

خیلی خیلی زیادن دیگه خسته شدم😂 خواستی بازم مینویسم برات

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

@shoka_80 سلام عزیرم خوبی؟ تو اون تاپیک ازم خواستی چن تا از جمله هاشونو برات بفرستم که متاسفانه تاپ ...

آخیییییی چه نازننننننن

حیف که با سیستم نی نی سایت رو میارم و قابلیت استفاده از ایموجی ندارم چشام قلبی شددد

مرسی عزیزممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیییییی چه نازنننننننحیف که با سیستم نی نی سایت رو میارم و قابلیت استفاده از ایموجی ندارم چشام قلبی ...

قربونت برم من💜

دوست داری آرمی شی ؟