2777
2789
عنوان

کسی هست وقت عمل شو بفروشن بهم

313 بازدید | 19 پست

قیمت خوبی ازش میخرم وقت عمل پیش دکتر جنابی مال بینی لطفا اگ کسی هست بگه ازش خوب میخرم 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسال ی بار وقت میده به خودم برای ۱۴۰۵وقت داده😶

جدی مشتاق شدم کارشو ببینم ،امسال چقدر دستمزد میگیره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وا دروغم چیع بعد سالها نوبتش شده😂مثل چی ذوق داره

اگه ذوق داره ک هیچی..نمیشه پشیمونش کنی مثلا بگو دکتر جنابی کارش بد شده😂بعد هزینه رو باهم نصف کنید

جدی مشتاق شدم کارشو ببینم ،امسال چقدر دستمزد میگیره

گفت دوسال دیگه زد تو ذوقم دیگه قیمت نگرفتم فک کنم ۶۵اینا

جواب منو ندادین پرسیدم کی ویزیت شدین. من خواهرم پیش بهنود عمل کرد . پیش جنابی امسال نوبت داشت دیگ من ...

الکی؟؟

جواب منو ندادین پرسیدم کی ویزیت شدین. من خواهرم پیش بهنود عمل کرد . پیش جنابی امسال نوبت داشت دیگ من ...

من مطب جنابی رفتن یکی از دوستام گفته بود وقت میخوام برا دوستم گفته بود چندسال دیکه وقت میدیم روزی طلب هم برا ۵اذر تازه وقت ویزیت داده ولی منشیش گفت احتمالا عملت نکنه چون گوشتیه دماغت اگه خواهرت بهم بده وقتش رو شیرینی خوب بهش میدم +دعا خیرشد نمازهام