2777
2789
عنوان

شوهرم ی دختر خاله داره که

170 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

شوهرم قبل من پدر مادرش سر خود براش رفتن خاستگاری دختر خالش 

سر ی چیزایی دیگه نشد که جدی بشه و فقط همون حرفش پیش اومده ی بار 

بعدش خاله همسرم پیعام فرستاده بیاین نامزد کنین ما پشیمون شدیم 

اما شوهرم اصلا قبول نکرده قبلش هم نه میخاسته ازدواج کنه نه میدونسته مامانش سر خود رفته خاستگاری دختر خالش 

ی مدت بعد خانوادش هی اصرار میکنن که باید ازدواج کنی و میان خاستگاری من و ازدواج میکنیم 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل من اینه خیلی به دختر خالش حسودی میکنم و هی فکرای مزخرف میکنم 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
عزیزم مگه میشه سرخود رفته باشن خواستگاری؟

اره شوهرم اصلا خبر نداشته 

خانوادش میخاستن به زور ازدواج کنه تو عمل انجام شده قرار بگیره 

هی احساس میکنم از سمت اون زندگیم در خطره 

اصلا اعتماد بنفس ندارم و فکر میکنم اون از من بهتره ...

شوهرم خیلی ادم متعهدیه و هیچ حس خاصی نداره ب اون خانم و اینکه چند ساله خانواده ها قطع ارطباط کردن 

اما من ی حسادت عجیبی نصبت به اون دختر دارم 

نمیدونم چیکار کنم واقعا 

هی احساس میکنم از سمت اون زندگیم در خطره اصلا اعتماد بنفس ندارم و فکر میکنم اون از من بهتره ...شوهرم ...

عزیزم  اعتماد به نفست رو ارتقا بده .

و  ریشه ی شک رو ،تو وجودت قطع کن .

وقتی میری که به دخترخاله  فکر کنی ،ذهنت رو منحرف کن

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
اره شوهرم اصلا خبر نداشته خانوادش میخاستن به زور ازدواج کنه تو عمل انجام شده قرار بگیره

شاید غرورش اجازه نمیده بگه نه شنیده .که اصلا مسئله ی مهمی هم نیست .در دایره ی زندگی شما خودت و همسرتی ،همه بیرون از این دایره هستن ،اگه خودت نیاریشون تو !

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤