shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6156 عنوان فیزیک یازدهم 56 بازدید | 4 پست سلام ،بنظرتون کمک درسی فیزیک خیلی سبز ،جامع دهم یازدهمش بهتره ،یا تک پایه ؟ چرا؟ و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊 1403/07/12 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1314 سلام قطعا بستگی به پایه و سطح تسلط تون بر روی مباحث داره دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6156 سلام قطعا بستگی به پایه و سطح تسلط تون بر روی مباحث داره یه پله پایین تر از نردبام میخوام ،چون همیشه قبل از نردبام تست دست گرمی میزنم ، سطحمم تو مدرسه قویه ،ولی تو تست نمیدونم ...یچیزی که بیشتر تستای خوبی داشته باشه ...درسنامه مهم نیست برام زیاد ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1314 یه پله پایین تر از نردبام میخوام ،چون همیشه قبل از نردبام تست دست گرمی میزنم ، سطحمم تو مدرسه قویه ، ... فیزیک نشر الگو من دوست دارم دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6156 فیزیک نشر الگو من دوست دارم سطح کدوم بالاتره؟ و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊