2821
2789
عنوان

کمکم کنید

107 بازدید | 10 پست

سلام خواهشا کمکم کنید من یه پسر 13ماهه دارم الانم ناخواسته باردارشدم نمیونم چکار کنم اول میخواستم سقطش کنم ولی بعد پشیمون شدم پسرمم خیلی وابستمه چکارکنم ضربه عاطفی نخوره وچطوری ازشیر بگیرمش

الان با این مضمون یه تاپیک زدم. 

من مادر بدی هستم. 

بچتو  نگه دار. 

میگن از شیر نگیری هم اتفاقی نمیافته

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل من .اما من پسر کوچیکم ۴ساله هست و وابستگی شدیدم داره بهم .اما نترس بچه حالیش نمیشه تواون سن و اینکه بهتر باهم بزرگ میشن .واسه از شیر گرفتنش  بهش شیشه بده .یاشیر خشک یا شیر پاستوریزه

خدایامنتظر معجزه قشنگت هستم .دست رد به سینه ام نزن 

https://namnak.com/بارداری-مجدد-در-دوران-شیردهی-.p39305#

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2823
2791
2779
2792