2777
2789
عنوان

پرخوری عصبی💔

187 بازدید | 10 پست

دوستان من به شدت دچار پرخوری عصبی هستم 

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشمم 😭 

دوتا تکنیک هم امتحان کردم ولی هیچی ب هیچی.

نمیخوام قیافه م داغون بشه وزنم از این بالاتر بره همین الانشم کلی اضافه وزن دارم. چ خاکی به سرم بریزم آخه 🤦🏻‍♀️💔

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

اینجوریه ک مثلاً یهو به خودم میام میبینم یه جعبه شیرینی یا بستنی بزرگ یا بقیه چیزارو رو خالی کردم دم یخچال نشستم.. خیلی حالم بد میشه!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همه چیز مربوط به ذهنتونه ..حتما از یه روانپزشک کمک بگیر ....

یه بار رفتم روانپزشک واسه افسردگی و یه سری مشکلات دیگه م دارو داد ک جز خواب زیاد و افزایش وزن چیزی واسم نداشت..

یه بار رفتم روانپزشک واسه افسردگی و یه سری مشکلات دیگه م دارو داد ک جز خواب زیاد و افزایش وزن چیزی و ...

در هر صورت باید کنترل ذهن یاد بگیرین ....دکتر تغذیه ای پیدا کن که تیم روانشناسی داشته باشن ..مثل تیم دکتر کرمانی

سعی کن آرامش داشته باشی....به این فکر کن ک اون موضوع ب زودی حل میشه ولی تو فقط با این پرخوری وزنت اضافه میشه ...سعی کن آرامش رو تمرین کنی و نفس های عمیق بکشی...آب بخور در این جور مواقع و چشماتو ببند یا خودت رو مشغول کاری کن ، من در این جور مواقع فقط ظرف می‌شورم یا دستمال میکشم که آروم سم

حتما منظورت از اضافه وزن وزن ۶۰کیلو هستش نهایتا

خیر

173 قدمه

وزنم 86 البته اگ باز 90 نشده باشم

قدت بلنده خیالی نیست

آره ولی اگه همینطوری پیش برم تبدیل به یه ابر غول فوق العاده زشت میشم:(