عزیزم بجای تایپیک زدن برید پیش مشاور با مشاور حرف بزنید زندگی رو به خودتون سخت نکنید
میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭 یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
عزیزم بجای تایپیک زدن برید پیش مشاور با مشاور حرف بزنید زندگی رو به خودتون سخت نکنید
اخه شوهرم همش درگیر کار وزندگیه من نمیتونم برا انجام هیچ کار دونفره ای ازش حساب ببرم .الان کلی گریه کردم واقعا افسرده شدم 😔از اوناییه که فکر میکنه زندگی همه اینجوریه و من الکی سخت گیر و دیوونه ام
اخه شوهرم همش درگیر کار وزندگیه من نمیتونم برا انجام هیچ کار دونفره ای ازش حساب ببرم .الان کلی گریه ...
تو رو خدا زندگی تون رو خراب نکنید خدای نکرده دلت از شوهرت سرد میشه
میخواید مشاوره مشاور براتون بفرستم باهاش حرف بزنید؟
این مسئله مهمیه با همسرتون صحبت کنید با نرمی و مهربونیت باهاش حرف بزن مشاور برید
میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭 یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍