2777
2789

نه کلا من خوشم میاد هر انسانی انقدر تلاش کنه مستقل شه 

از ۱۸ به بالا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جرا بد باشه خوبه که 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اخه خانوادم میگن آبرمون میره

نه جلوشون وایسا عالیه اگه بشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

چرا بد؟من افتخار میکنم به همچین زنایی

خیلیم خوبه که بتونی از پسش بربیای

و یه چیزم بهت بگم الان دیگه سنی رو نداری که خانواده واسه این مورد تصمیم بگیره اونم با بچه که داری

واسه شرایطی که داری احتمالا الان روح و روانتم شاید آسیب دیده باشه حتما حتما یه سر به پیج hosein.aura یزن و پادکستا و لایواشو گوش کن مطمئنم خیلی کمکت میکه تجربش کردم که میگم بهت..امیدوارم بهترین کارو بکنی🤍

بابا تو هنوز تو دهه ی ۲۰ سالگی هستی هنوز زیر ۳۰ سالی جایی که دقیقا باید تلاش کنی اینده تو بسازی ، اصلا دیر نیست کاملا زمان مناسبیه

یکی از دلایلی که با ازدواج زیر ۳۰ مخالفم همینه ، تو طرز فکر ادم برای رشد و پیشرفت قشنگ گند میخوره

تکاپو برای نجات ✨️
چرا بد؟من افتخار میکنم به همچین زناییخیلیم خوبه که بتونی از پسش بربیایو یه چیزم بهت بگم الان دیگه سن ...

اولین نینی سایتی هستی که دیدم حسین رو میشناسه 💜

تکاپو برای نجات ✨️
اولین نینی سایتی هستی که دیدم حسین رو میشناسه 💜

همچنین😂🤍البته من خیلی نمیام اینجا اگه بیامم ۸۰ درصد پیامایی که بدم همین یا معرفی حسینه یا انوشا..بلکه امیدوارم آدمای بیشتری باهاشون آشنا بشن..