2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

160 بازدید | 19 پست

من قبل از بارداری تنبلی داشتم دیگه بعداز زایمان بخاطر تنبلی نرفتم دکتر و اینکه ۱۴ ماه بعده زایمان پریود شدم .... ولی الان که ۲۱ ماه از زایمانم میگذره دوماهه که عادت نشدم . اصلاااا دوس ندارم دوباره بخاطرش برم دکتر واقعا مزخرف و اعصاب خورد کنه میخوام خودم داپ باستون یا مدروکسی پروژسترون بخورم ولی یادم نیست قبلا چجوری میخوردم...دوستانی که الان این قرصا رو استفاده میکنن بنده راهم راهنمایی میکنند؟ لطفا....پیشاپیش تشکر بخاطر وقتی که میذارید

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

راستی الان یک هفته هست که دخترمو از شیر گرفتم 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از روز ۱۶ تا ۲۶ پریودی شبی یه دونه دوفاستون معمولا تجویز میکنن دکترا 

شما خودت تنبلی داری؟ 

متفورمین هم میخوری

دوتا امپول پروژسترون میزنید..4تا 7روز بعد پریود میشید از روز 15تا 25شبی دوتا قرص پروژسترون بخورید..

خب یه سوال بنظرت همون یه دور پروژسترون بخورم یا دیگه مرتب بخورم؟

راستی الان یک هفته هست که دخترمو از شیر گرفتم 

عزیزم اگه میخوای با داروی گیاهی برطرفش کنی یه تاپیک راجع بهش زدم 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
از روز ۱۶ تا ۲۶ پریودی شبی یه دونه دوفاستون معمولا تجویز میکنن دکترا 

پس اول باید امپول بزنم عادت شم؟

عزیزم اگه میخوای با داروی گیاهی برطرفش کنی یه تاپیک راجع بهش زدم 

اتفاقا تو فکرم بود راجب گیاها بپرسم ...چه بهتر که گفتی ..مرسی

خب یه سوال بنظرت همون یه دور پروژسترون بخورم یا دیگه مرتب بخورم؟

والا من پارسال رفتم دکتر غدد گفتم ازمایشامو نشون بدم...دکتر گفتش بدنتو به پرژسترون عادت نده...منم دیگه نخوردم..و گفت وزن کم کن.که متفورمین روزی دوتا میخوردم..تا شش ماه خوب بود..ولی بعدش نه.و دوباره امپول زدم

والا من پارسال رفتم دکتر غدد گفتم ازمایشامو نشون بدم...دکتر گفتش بدنتو به پرژسترون عادت نده...منم دی ...

اره منم یادم قبلا روندش همینجوری بود که تا قطع میکردم قرصو پریود نمیشدم...بعضی وقتا میزنه بسرم که بیخیال پریود بشم ..اگه خواست بیاد نخواست نیاد..