faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 عنوان دردودل 184 بازدید | 15 پست سلام دوستان دخترم دوسه روز قبل آندوسکوپی شد دکتر گفت بخاطر عوق زیاد زخم شده معدشچون روزقبلش بالا اوورد یکم خون توش بود بردیم دکتر و آندویعنی چی خیلی میترسمحالا چی میشهکسی در این مورد چیزی میدونهخیلی استرس دارم میترسم بچم چیزیش بشه تروخدا بیایین 1403/07/12 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mas1362 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 327 من تجربشو دارمحتما ببرش پیش دکتر گیاهیمن چندسال پیش آندسکوپی کردمهم زخم معده هم ورم معده داشتم۲تا متخصص رفتم و کلی دارو و....هیچ فایده ای نداشتیکی از دوستام ی دکتر گیاهی بهم معرفیکرد،خدوکیلی ۴سال پیش با ۸۰هزارو مدت ۴روز ،تا الان اثری از آثارشنیس!
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 من تجربشو دارمحتما ببرش پیش دکتر گیاهیمن چندسال پیش آندسکوپی کردمهم زخم معده هم ورم معده داشتم۲تا مت ... علائمش شما چیبود گلم؟اخه از دکتر گیاهی میترسماخه مال اینم زخم معده نیس گفت دیواره معدش نازک شده بوده باعث شده زخم بشه تو عکسشم مثل خط یه سانتی قرمزهاز یه طرف میگفت زخم معده نیساز یه طرفم میگفت زخمی شدهدکتر گیاهی چی میده؟
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 من تجربشو دارمحتما ببرش پیش دکتر گیاهیمن چندسال پیش آندسکوپی کردمهم زخم معده هم ورم معده داشتم۲تا مت ... دخترمم گفت رفلاکس معده داره و سندرومروده تحریک پذیرنمیدونم چیکار کنم اخه تو بچه ۷ساله
mas1362 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 327 علائمش شما چیبود گلم؟اخه از دکتر گیاهی میترسماخه مال اینم زخم معده نیس گفت دیواره معدش نازک شده بوده ... اینقد زیر قفسه سینم درد میکرد به شدت نمیتونستم بایستم نه میتونستم بشینم دوتا دستام و گره میزدم به دور شکمماینو بهتون قول میدم ،یقین داشته باشیدکه خوب میشهتمام داروهاش گیاهی و عرقیجاتهحداقل اگ اگ اگ سودی نداشتهباشه،ضرر نداره!!
mas1362 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 327 اینقد زیر قفسه سینم درد میکرد به شدت نمیتونستم بایستم نه میتونستم بشینم دوتا دستام و گره میزدم به دو ... تمام این داروها تقریبا از ترکیب شیمیایی درست میشن
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 اینقد زیر قفسه سینم درد میکرد به شدت نمیتونستم بایستم نه میتونستم بشینم دوتا دستام و گره میزدم به دو ... حتما میبرم گلم ولی باید یه دارو گیاهی خوب پیدا کنمیعنی زخم معده چقد زمان میبره خوب شه بعدا دوبار عود نمیکنه دوبار زخم بشه
mas1362 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 327 حتما میبرم گلم ولی باید یه دارو گیاهی خوب پیدا کنمیعنی زخم معده چقد زمان میبره خوب شه بعدا دوبار عود ... من ۴روزه خوب شدمالانم فکر کنم ۴سال از این موضوع میگذرهجالب اینجاست که پولی دادم۸۰هزارشد،ی رسید بهم داد که اگه تا ۷روز خوب نشدی،رسیدمو بیار و پولتوپس بگیر!
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 من ۴روزه خوب شدمالانم فکر کنم ۴سال از این موضوع میگذرهجالب اینجاست که پولی دادم۸۰هزارشد،ی رسید بهم د ... بعدا دیگه آندوسکوپی نرفتی؟از علایمت فهمیدی که خوب شدی؟
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 تمام این داروها تقریبا از ترکیب شیمیایی درست میشن میدونم عزیزم ولی اخه میترسم چون خیلی کوچیکه میترسم چیزیش بشه
mas1362 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 327 میدونم عزیزم ولی اخه میترسم چون خیلی کوچیکه میترسم چیزیش بشه اتفاقا چون سنش کمه باید ببریش ی دکتر گیاهیگفتم که تمام داروهاشون عرقیجاته
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2670 اتفاقا چون سنش کمه باید ببریش ی دکتر گیاهیگفتم که تمام داروهاشون عرقیجاته باید یه دکتر گیاهی معتبر پیدا کنم شما کدوم شهر بودین؟
mas1362 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 327 باید یه دکتر گیاهی معتبر پیدا کنم شما کدوم شهر بودین؟ اصفهان