2821
2789

7ماه اقدامم

2روز به پری مونده

ازچندروز پیش دردای پریودی دارم. دل و کمرم و تخمدانام یه وقتایی عجیب تیر میکشه. احساس میکنم سینه هام سنگینه. بعداز غذاخوردن هم تایکی دوساعت حالم بده. انگار غذا توگلوم میمونه. خوابمم شدیدا زیاد شده.

امیدوارم نشونه های حاملگی باشه😔

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

7ماه اقدامم 2روز به پری مونده ازچندروز پیش دردای پریودی دارم. دل و کمرم و تخمدانام یه وقتایی عجیب ...

اجي   

اينا همه علايم بارداريه  

دارو چي خوردي اينماه؟

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

اجي     اينا همه علايم بارداريه     دارو چي خوردي اينماه؟

قربونت برم. میدونم علامت بارداریه ولی دلمو خوش نمیکنم.اخه ماه پیش هم به جز دردای پریودی بقیه رو داشتم.

دارو فقط دوماهه که متفورمین میخورم. پلی کیستیکم.

البته این ماه گرمی زیاد خوردم.هم خودم هم همسرم.وزنمم ازدوماه پیش 4کیلو کم شده.که واسم خوبه

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

امروز ١٥پريودمه ولي از روز ٩پريود سينه هام درد ميكنن دوسه روزم هست كمرم تير ميكشه و زير دلم سمت راست يكم ميسوزه!!!فكر كنم بخاطر تخمك گذاريم بوده

توروخدا برام دعا كنيد ني ني دار بشم يه ني ني خوشگل و سالم و صالح

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پلي كيستيكم.روزي ٣تا متفورمين ميخورم و ويتامين E و يدوفوليك و ١٠شب دوفاستون

ماه سوم اقداممه دو روز پيش سونو گرافي بودم گفت فولي ٢٠ ميلي داشتي آزاد شده برو براي اقدام 

البته از قبلش هم اقدام داشتم 

يني ميشه خدايا😍😍😍😍😍

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
قربونت برم. میدونم علامت بارداریه ولی دلمو خوش نمیکنم.اخه ماه پیش هم به جز دردای پریودی بقیه رو داشت ...

مثه من  ماه پيش تمام علايم بارداري رو داشتم اما پري اومد  

كاش مال تو نياد خوشحال بشيم

سلام من ماه دوم بارداری هستم انشاالله که بزودی همه مثبت شین

علائمم اون موقع که اوایلش بود خیلی محسوس نبود خودم با قطع پریودم فهمیدم

ولی الان گاهی تپش قلب دارم و احساس ضعف و گشنگی زیاد دارم ینی تا غذا میخورم سریع گشنه میشم انگار هیچی نخوردم

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
مثه من   ماه پيش تمام علايم بارداري رو داشتم اما پري اومد     كاش مال تو نياد خوشحا ...

ممنونم مهربونم😍😍😍

انشاالله این ماه جفتمون مامان بشیم.

توخیلی خوب و خوش قلبی. حس خوبی بهت دارم. واست دعا میکنم عزیزم😙

ممنونم مهربونم😍😍😍 انشاالله این ماه جفتمون مامان بشیم. توخیلی خوب و خوش قلبی. حس خوبی بهت دارم. ...

قربونت برم خوشگلم

خودتم خيلي مهربون و خوبي عزيزممم.

من هرروز براي همه منتظرا دعا ميكنم گلم