طایی مدیر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6281 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست کسانی که این ماه اقدام کردن برای بارداری .از علایم شون بگن خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم 1396/08/06 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m❤h عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 7ماه اقدامم2روز به پری موندهازچندروز پیش دردای پریودی دارم. دل و کمرم و تخمدانام یه وقتایی عجیب تیر میکشه. احساس میکنم سینه هام سنگینه. بعداز غذاخوردن هم تایکی دوساعت حالم بده. انگار غذا توگلوم میمونه. خوابمم شدیدا زیاد شده.امیدوارم نشونه های حاملگی باشه😔 روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
m-m عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 7284 7ماه اقدامم 2روز به پری مونده ازچندروز پیش دردای پریودی دارم. دل و کمرم و تخمدانام یه وقتایی عجیب ... اجي اينا همه علايم بارداريه دارو چي خوردي اينماه؟ خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋
m❤h عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 اجي اينا همه علايم بارداريه دارو چي خوردي اينماه؟ قربونت برم. میدونم علامت بارداریه ولی دلمو خوش نمیکنم.اخه ماه پیش هم به جز دردای پریودی بقیه رو داشتم.دارو فقط دوماهه که متفورمین میخورم. پلی کیستیکم.البته این ماه گرمی زیاد خوردم.هم خودم هم همسرم.وزنمم ازدوماه پیش 4کیلو کم شده.که واسم خوبه روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
___mohi___ عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 531 امروز ١٥پريودمه ولي از روز ٩پريود سينه هام درد ميكنن دوسه روزم هست كمرم تير ميكشه و زير دلم سمت راست يكم ميسوزه!!!فكر كنم بخاطر تخمك گذاريم بودهتوروخدا برام دعا كنيد ني ني دار بشم يه ني ني خوشگل و سالم و صالح خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
___mohi___ عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 531 پلي كيستيكم.روزي ٣تا متفورمين ميخورم و ويتامين E و يدوفوليك و ١٠شب دوفاستونماه سوم اقداممه دو روز پيش سونو گرافي بودم گفت فولي ٢٠ ميلي داشتي آزاد شده برو براي اقدام البته از قبلش هم اقدام داشتم يني ميشه خدايا😍😍😍😍😍 خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
m-m عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 7284 قربونت برم. میدونم علامت بارداریه ولی دلمو خوش نمیکنم.اخه ماه پیش هم به جز دردای پریودی بقیه رو داشت ... مثه من ماه پيش تمام علايم بارداري رو داشتم اما پري اومد كاش مال تو نياد خوشحال بشيم خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋
zahra_1370 عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 723 سلام من ماه دوم بارداری هستم انشاالله که بزودی همه مثبت شینعلائمم اون موقع که اوایلش بود خیلی محسوس نبود خودم با قطع پریودم فهمیدمولی الان گاهی تپش قلب دارم و احساس ضعف و گشنگی زیاد دارم ینی تا غذا میخورم سریع گشنه میشم انگار هیچی نخوردم خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم
m❤h عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 مثه من ماه پيش تمام علايم بارداري رو داشتم اما پري اومد كاش مال تو نياد خوشحا ... ممنونم مهربونم😍😍😍انشاالله این ماه جفتمون مامان بشیم.توخیلی خوب و خوش قلبی. حس خوبی بهت دارم. واست دعا میکنم عزیزم😙 روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
m-m عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 7284 ممنونم مهربونم😍😍😍 انشاالله این ماه جفتمون مامان بشیم. توخیلی خوب و خوش قلبی. حس خوبی بهت دارم. ... قربونت برم خوشگلمخودتم خيلي مهربون و خوبي عزيزممم.من هرروز براي همه منتظرا دعا ميكنم گلم خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋
طایی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6281 دارو مصرف کردی این ماه؟ راستش من هجده مهر قرص اورژانسی خوردم اما پریود نشدم هنور....موعد پریودم هم نه ابان هست خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم