2777
2789
عنوان

خاستگار

61 بازدید | 3 پست

بچه ها یکی از همدانشگاهی هام خاستگارمه همه شرایطش اوکیه ولی یه موضوعی که هست اینه که ایشون قبلا ازدواج کردن ۲ سال نامزد بودن و ۷ ماه زندگی کردن که دختره فوت میکنه و از این اتفاق ۳ سال میگذره….. شما باشید قبول میکنید یا نه با دلیل بگید و خواهرانه کمکم کنید.❤️

نمیدونم شرایط سختیه

باز بهتر از اینه که طلاق داده باشه، چون اونجوری متوجه نمیشی مقصر کی بوده. ولی این بنده خدا توی این مورد دخیل نبوده

فقط باید ببینی که چه اندازه اون مرحومه رو دوست داشته و اگه هنوز یادش میوفته میتونی کنار بیای؟

نمیدونم شرایط سختیهباز بهتر از اینه که طلاق داده باشه، چون اونجوری متوجه نمیشی مقصر کی بوده. ولی این ...

دختره همکلاسیش بوده تو کارشناسی دوسشم داشته باید که ازدواج کرده باهاش😀 کلا آدم درونگراییه نمی‌دونم الان تو سرش چی میگذره تو بودی چیکار میکردی؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختره همکلاسیش بوده تو کارشناسی دوسشم داشته باید که ازدواج کرده باهاش😀 کلا آدم درونگراییه نمی‌دونم ...

عزیزم من نگفتم دوسش نداشته که، قطعا دوسش داشته من گفتم باید ببینی الان وضعش چطوره؟ عادی شده براش یا هنوز فکرش تو گذشته و همسر سابقشه