2777
2789
عنوان

خواستگار

187 بازدید | 14 پست

خواستگاری که یک ماه پیش زنگ زد که همو ببینیم  ولی بعدش عموش فوت کرد و هیچ خبری نشد تا الان و خانوادش عذر خواهی کردن دو روز پیش   بابت این اتفاق و تاخیر  باید جدی گرفت ؟ 

لطفا لایک نکنید .سپاس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا حس کردم باید طرف خودش یه خبری ازش میشد این مدته .شمارمو داشت

عزیزم طرف که نمیشه از توی مراسم ختم عزیزانش بیاد خواستگاری یا بگه بیا حرف بزنیم

نه منطقیش همون بوده که بعد از مدتی بیاد و الانم که اومده

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

چون بهانه است، یارو دامادشون فوت شده هفته بعدش عقد دختر دیگشون رو انجام دادن ، داماد از عمو که عزیزت ...

نمیدونم آخه وقتی ختم بودن که نمیتونستن بیان خواستگاری .قرار بود البته همو ببینیم 

شایدم حق با شماست خودمم تردید دارم نسبت ب این رفتار

لطفا لایک نکنید .سپاس
خودش ک تماسی نگرفته ولی مادرم مراسم دعوت بوده و ب مادرم اونجا گفتن

پس جدی نگیرش, ولشون کن اگه اینجوری بوده

فکر کردم تماس گرفتن و میخوان بیان

منتظرش نباش عزیزم

وقتی پسره حتی شعور و شخصیت نداشته باوجودیکه شماره تو داشته ی پیام کوتاه بده و اطلاع بده و بگه جریان از چه قراره حتی اگر تماسم گرفتن و خواستن بیان جلو نباید قبول کنین و شمام ی بهانه ای بیارین مثل اینکه نظرم عوض شده یا استخاره مون خوب نیومده و.....

پس جدی نگیرش, ولشون کن اگه اینجوری بودهفکر کردم تماس گرفتن و میخوان بیانمنتظرش نباش عزیزموقتی پسره ح ...

از اول قرار بود اول همدیگه رو ببینیم بعدا بیان حضوری البته آشنا هستن 

ولی این طور شد خودمم دو دلم الانم روم نمیشه اگه زنگ زدن بهانه بیارم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
چون بهانه است، یارو دامادشون فوت شده هفته بعدش عقد دختر دیگشون رو انجام دادن ، داماد از عمو که عزیزت ...

میزان صمیمیت افراد و خانواده های مختلف با هم فرق میکنه یکی عموش براش عضو خانواده‌س یکی دامادش براش مثل غریبه هاس