2777
2789
عنوان

خیانت همسر

263 بازدید | 15 پست

من چطور با خیانتش کنار بیام ؟

امروز صبح گوشیشو نگاه کردم دیدم به یه دختره برای یه شهر دیگست تو اینستا پیام داده نوشته

سلام خوبی ؟❤️💋

دختره سین کرده جواب نداده 

بعدم دیدم با یکی از همکارهای خانمش که قبلا همکار بودن کلی بگو بخند کرده و گیر داده به دختره که اکانت شخصیشو برا این باز کنه 

من حالم اصلا خوب نیست .صبح تا بیدار شد اینارو بهش گفتم به تته پته افتاده بود گفت غلط کردم بهش گفتم اگر گوه تو دستشویی رو قاشق قاشق هم بخوری فایده نداره 

امروز هم ازمایش هورمونی دتشتم خیر سرم نباید بهم استرس وارد میشد

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی میخوای چیمکار کنی طلاق یا چی؟

نمیتونم طلاق بگیرم ولی واقعا از هم پاچیدم 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

اولین کاری ک باید کنی گرفتن حق طلاقه

بهش بگو یا حق طلاق میدی یا آبرو برات نمیذارم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

ای بابا چند سالتونه بجه دارین؟

۳۱ سالمه نه بچه ندارم

چه میشه کرد مردا الان ۸۰درصدشون سر وگوششون میجنبه

شوهر خودمم هست

فقط بزار به گوه خوردن وغلط کردن بیفته وحسابی بترسونش 

به خاطر یه چت که نمیشه طلاق گرفت ولی یه مدت بچزونش جوری ادبش کن که دیگه سمتش نره

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

شوهر منم چند سال قبل ب ی زن پیام داده زود قیمت چند زنه تو لایو می‌رقصید ویو اش میرفت بالا تو استوری تبلیغ میکرد بعد به شوهرم گقتم چرا پیام دادی گفت میخواستم قیمت تبلیغ بپرسم حالا زنه با لباس افتضاح می‌رقصید گفتم تبلیغ چی میخواستی بکنی تبلیغ باسنت دنبال مشتری بودی🔪🤣 الانم ک میگم زیر بار نمیره میگه من نبودم من پیام ندادم کلا این مردا گردن گیرشون صفره بهتره ب روش نیاری