2777
2789
عنوان

خیانت همسر

246 بازدید | 15 پست

من چطور با خیانتش کنار بیام ؟

امروز صبح گوشیشو نگاه کردم دیدم به یه دختره برای یه شهر دیگست تو اینستا پیام داده نوشته

سلام خوبی ؟❤️💋

دختره سین کرده جواب نداده 

بعدم دیدم با یکی از همکارهای خانمش که قبلا همکار بودن کلی بگو بخند کرده و گیر داده به دختره که اکانت شخصیشو برا این باز کنه 

من حالم اصلا خوب نیست .صبح تا بیدار شد اینارو بهش گفتم به تته پته افتاده بود گفت غلط کردم بهش گفتم اگر گوه تو دستشویی رو قاشق قاشق هم بخوری فایده نداره 

امروز هم ازمایش هورمونی دتشتم خیر سرم نباید بهم استرس وارد میشد

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا 

چند سالتونه 

بجه دارین؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

هعی میخوای چیمکار کنی طلاق یا چی؟

نمیتونم طلاق بگیرم ولی واقعا از هم پاچیدم 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

ای بابا چند سالتونه بجه دارین؟

۳۱ سالمه نه بچه ندارم

چه میشه کرد مردا الان ۸۰درصدشون سر وگوششون میجنبه

شوهر خودمم هست

فقط بزار به گوه خوردن وغلط کردن بیفته وحسابی بترسونش 

به خاطر یه چت که نمیشه طلاق گرفت ولی یه مدت بچزونش جوری ادبش کن که دیگه سمتش نره

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

شوهر منم چند سال قبل ب ی زن پیام داده زود قیمت چند زنه تو لایو می‌رقصید ویو اش میرفت بالا تو استوری تبلیغ میکرد بعد به شوهرم گقتم چرا پیام دادی گفت میخواستم قیمت تبلیغ بپرسم حالا زنه با لباس افتضاح می‌رقصید گفتم تبلیغ چی میخواستی بکنی تبلیغ باسنت دنبال مشتری بودی🔪🤣 الانم ک میگم زیر بار نمیره میگه من نبودم من پیام ندادم کلا این مردا گردن گیرشون صفره بهتره ب روش نیاری