2777
2789
عنوان

ویژگی های آدم شکاک😐

92 بازدید | 11 پست

سلام روزتون بخیر🌹

به نظرتون کسی که همه کارامو میخواد کنترل کنه و بیشتر مواقع تو هرکار و تصمیمم اون باید جام تصمیم بگره و اگر بدون خبرش کاری کنم خیلی واکنش نشون میده شکاکه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چه کاری باشه.ولی حالت کلیش اینایی که میگی مربوط به کمال گرایی و حس مدیریت هست بیشتر تا شک ...

هرکاری عزیزم یعنی تو همه کارام. به عنوان مثال بخواستم ی لحظه برم تو پارک بیام نمیزاره و دعواش میکنه. تا الان اجازه نمی‌داد با همجنس خودم حتی هم صحبت کنم‌ و خیلی چیزایه اینطوری

من و شوهرم یکسال باهم دوست بودیم بیشتر وقتا من میرفتم تو خونش میموندم ولی نشناختمش درست وقتی ازدواج کردیم رفتیم زیر ی سقف دیگه نذاشت حتی تا دم در برم با خواهر خودم نمیذاره برم بیرون 😔نهایت با مادر خودش تا جایی ک مشخصه واگرنه اصلا فقط و فقط با خودش

من و شوهرم یکسال باهم دوست بودیم بیشتر وقتا من میرفتم تو خونش میموندم ولی نشناختمش درست وقتی ازدواج ...

این هم اینجوری با رفیقم بخوام برم بیرون دعوا میکنه فقط با خاله ی خودش اجازه میده. 

چرا طلاق نمیگیری عزیزم تا بچه دار نشدی ایندتو خراب نکن 

این هم اینجوری با رفیقم بخوام برم بیرون دعوا میکنه فقط با خاله ی خودش اجازه میده. چرا طلاق نمیگیری ع ...

همون اوایل حامله شدم ک البته من نمیخواستم الانم دخترم سه ماهشه... تو حاملگیم فهمیدم بهم خیانت میکنه دنیا رو سرم خراب شد الان یخورده بهتر شده ولی هم از خودش هم مادرش بدم اومده شدیدا متنفرم😔

این هم اینجوری با رفیقم بخوام برم بیرون دعوا میکنه فقط با خاله ی خودش اجازه میده. چرا طلاق نمیگیری ع ...

من دوران مجردیم انقد ازادی داشتم خانوادم راحت اجازه میدادن برم شهر دیگه 😭😭از من به تو نصیحت خودتو بدبخت نکن زود فهمیدی خودتو نجات بده میبینی ازدواج کردی حاملت کرد پاگیر همچین ادمی شدی

همون اوایل حامله شدم ک البته من نمیخواستم الانم دخترم سه ماهشه... تو حاملگیم فهمیدم بهم خیانت میکنه ...

وای عزیزم بمیرم خیانت دیگه چرا خاک تو سرش مرتیکه بی عرضه. اگر دیدی تغییر نکرد و مثل قبل اذیتت کرد یا خیانت کرد طلاق بگیر با بچت خودت تنهایی بزرگش کن بهتره اینه تو زندگی این آقا عذاب بکشی 

من دوران مجردیم انقد ازادی داشتم خانوادم راحت اجازه میدادن برم شهر دیگه 😭😭از من به تو نصیحت خودتو ...

درست میگی عزیزم مامانم هم میگه ولش کن وقتی شکاکه و گیر میده.

خیلی ناراحتم واست کاری از دستم بر نمیاد تف تو این زندگی ها با همچین مردایی