2777
2789
عنوان

خودمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست
والا اسپری نمک و سرکه میزنم در و دیوار خونه تا چند روز اوکیه فضای خونه. کلی ذکر و دعای قرآنی میخونم ...

قضیه اش طولانیه کتابش باید بخونی یا تو گوگل بزن بخون. کتاب صوتیشم هست. اسفند دود کن عود روشن کن خیلی برا از بین بردن انرژی منفی خوبه . قرآن با صدا کم بذار تو خونه بخونه. و این ذکر پاکسازی ک بهت گفتم معجزه ست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا دختر 6 و 10 ساله دارم.... اونام پشت در گریه میکردن 😭

بمیرم برای دل سه تاتون،شاید خواسته ای ازت داشته یا داره توجه نکردی یا با بچه هات وقت بیشتری میگذرونی حساس شده،خیلی وقته اینطور میکنه؟

ذکر پاکسازی همون که گفتی من سپاسگذارم و اینا؟

متاسفم لطفا من راببخش دوستت دارم سپاسگزارم 

باید بفهمی چی میگی همینجوری الکی بگی فایده نداره . تو گوگل بزن پاکسازی هواوپونوپونو اول بفهم جریانش چیه بعد این ذکر رو به نیت برگشت زندگی تون به حالت عادی بگو 

بمیرم برای دل سه تاتون،شاید خواسته ای ازت داشته یا داره توجه نکردی یا با بچه هات وقت بیشتری میگذرونی ...

ده ساله داریم باهم زندگی می‌کنیم همیشه میرفت با دوستاش منم کوتاه میومدم اینبار که بهش اعتراض کردم و دوباره مث همیشه سکوت میکنه و حرف نمیزنه تا مشکلمون حل بشه منم گفتم به درک تصمیم گرفتم خودم و بچه هام خوش باشیم بچه ها رو بردم پارک، جاهای تاریخی رفتیم کلی عکس گرفتیم و از لجش هم گذاشتم اینستا که ببینه و بفهمه که اگه اون مارو نمیبره و برامون وقت نمیذاره خودمون میذاریم... رفتم کلاس ثبت نام کردم که مشغول بشم.. از صبح تا شبم درگیر کارای خونه و تکالیف بچه ها و مدرسه ببرم و بیارم هستم و خیلی بهش توجه نمیکنم... 

الانم که خودمو زدم گفتم چرا لا من اینجوری کم محلی میکنی گفت چطور خودت میری دوراتو میزنی خوش میگذرونی و فلان.... 

من بعد چند سال تصمیم گرفتم برای خودم ارزش قائل بسم 

ده ساله داریم باهم زندگی می‌کنیم همیشه میرفت با دوستاش منم کوتاه میومدم اینبار که بهش اعتراض کردم و ...

بگو مگه اینجا زندانه که ما بمونیم وتو بری خوش بگذرونی،اتفاقا"بهترین کارو کردی آدم وقتی برای خودش وقت بذاره دیگران هم بهش اهمیت میدن،نامحسوس از کارهای بچه هات کم کن وقتی اون خونست وکمی بهش توجه کن ،

بگو مگه اینجا زندانه که ما بمونیم وتو بری خوش بگذرونی،اتفاقا"بهترین کارو کردی آدم وقتی برای خودش وقت ...

آره اتفاقا این قضایای یکماه اخیر باعث شده دیگه برای بیرون رفتن بهش نگم برم یا نه... و هر جا خواستم میرم. به خودم میگم شاید اینا همش کار خدا بوده که یکم اتفاقا برای خودم باشم من لیسانس دارم اون دیپلمم نداره حتی ولی همیشه ازش اجازه میگرفتم و یه جوری رفتار میکردم که فکر نکنه دارم تحصیلاتم به رخش میکشم... ولی اشتباه میکردم 

چکار کنم؟

سوره مبارکه مزمل رو مرتب بخون در حد دو صفحه هست من تو یه کانالی بودم ایتا ،خانمهای زیادی از این سوره نتیجه گرفتن برای افزایش عشق شوهرشون به خانم.و بهتر شدن اخلاق شوهر .مرتب میومدن گزارش میدادن که چقدر این سوره کمکشون کرده 

سوره مبارکه مزمل رو مرتب بخون در حد دو صفحه هست من تو یه کانالی بودم ایتا ،خانمهای زیادی از این سوره ...

حتما میخونم عزیزم الانم مدتیه دارم سوره عبس ذاریات و فیل میخونم تا چهل روز بشه اینم اصافه میکنم مرسی عزیزم 

حتما میخونم عزیزم الانم مدتیه دارم سوره عبس ذاریات و فیل میخونم تا چهل روز بشه اینم اصافه میکنم مرسی ...

قربونت برم گلم خوشحالم که میخوای بخونی .چون این سوره مخصوص محبت زیاد کردن زن و شوهر هست ومیگن سوره طلاق هم عالیه ولی بیشتر مزمل رو شنیدم