2777
2789
من چی بگم برای ۹گرم ۴۵تومن دادم البته طلام اجرت دار و نو بود 🫤😑البته زنجیرش مونده گذاشتم اونو دست ...

کی گرفتی

من 11گرم و نیم گرفتم 42 البته دست دو دوستم میگفت رو3800خریدی خیلی گرونه نخر میاد رو 3200🤣🤣🤣

البته اشتباه کردم دوساله پول دستمه هی میخریدم میگفتم شود بانکی بیاد روش اگه خریده بودم 50 تومنم شده بود 150

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گرفتیمن 11گرم و نیم گرفتم 42 البته دست دو دوستم میگفت رو3800خریدی خیلی گرونه نخر میاد رو 3200🤣🤣 ...

رو ۴تومن 

منم یکم داشتم گفتم بزار حقوق مو جمع کنم و از چندجا طلب داشتم ببرم بخرم تا پولم رو خواستم کامل کنم از ۳۵۰۰رسید به ۴تومن آخرشم پولم جور نشد کاش همون ۳۵۰۰میخریدم 

البته من قسطی خریدم نصفش رو الان دادم نصف تو سه ماه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
کی گرفتیمن 11گرم و نیم گرفتم 42 البته دست دو دوستم میگفت رو3800خریدی خیلی گرونه نخر میاد رو 3200🤣🤣 ...

اره دست دو زیاد میشه من قبلا همه پولامو میدادم سکه و دست دو 

بعد نیم ست خوب پیدا نمیکردم که یه وقت عروسی با مهمونی بندازم دیگه برای اولین بار طلای نو خریدم 

خودم عذاب وجدان دادم اجرتش زیاد شد ولی چی کنم برای دل خودمه دیگه نمیخوام که سریع بفروشم یا پس‌انداز کنم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
رو ۴تومن منم یکم داشتم گفتم بزار حقوق مو جمع کنم و از چندجا طلب داشتم ببرم بخرم تا پولم رو خواستم کا ...

ینی 3ماه دیگه میدی یا اجرت دار خریدی

من حماقت کردم دوسال پول دستم بود از یک و خوردی میتونستم بخرم الان رو 4خریدم البته طلا فروش میگفت خیالت راحت نمیاد پایین بلکه میره بالا دیگه نمیدونم دیگه 

اره دست دو زیاد میشه من قبلا همه پولامو میدادم سکه و دست دو بعد نیم ست خوب پیدا نمیکردم که یه وقت عر ...

مثلا گوشواره دست دو درحد دو گرم چنددرمیاد؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اره دست دو زیاد میشه من قبلا همه پولامو میدادم سکه و دست دو بعد نیم ست خوب پیدا نمیکردم که یه وقت عر ...

اتفاقا طلافروشه یه سرویس داشت کاملا نو بود میگفت بهت با 3درصد سود میدم من بر نداشتم آخه اصلا سرویس استفاده ندارم والا تو این گرونی آدم می‌ترسه طلا شده فقط سرمایه گذاری 

ینی 3ماه دیگه میدی یا اجرت دار خریدیمن حماقت کردم دوسال پول دستم بود از یک و خوردی میتونستم بخرم الا ...

اجرت دار خریدم ماهی ۷۵۰۰ میدم تا ۳ماه که قسطی نمود شه میرم طلا رو میارم

مثلا گوشواره دست دو درحد دو گرم چنددرمیاد؟

اگه طلا رو به قیمت الان درنظر بگیریم مثلا ۴میلیون و ۸۲هزارتومن قیمت طلا +۷درصد سود میشه 8٬734٬000

اگه طلا رو به قیمت الان درنظر بگیریم مثلا ۴میلیون و ۸۲هزارتومن قیمت طلا +۷درصد سود میشه 8٬734٬000

دست دومم همین مقدارمیشه بدون اجرت منظورمه

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

دست دومم همین مقدارمیشه بدون اجرت منظورمه

همین دست رو حساب کردم