2777
2789
عنوان

عروسی زنجان

122 بازدید | 8 پست

سلام خانما کسی تاحالا زنجان عروسی رفته...یا کلا زنجانی داریم تو نی نی سایت که الان جواب بده...عروسی زنجان دعوت شدیم...نمیدونم عروسی هاشون چطوریه؟مثلا مختلط؟یا نه زن جدا مرد جدا???رسم کادوهاشون چطوریه؟

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

عروسی هاشون مختلط نیس خانم ها جدان ازمردا

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
عروسی هاشون مختلط نیس خانم ها جدان ازمردا

وای چه بددددددد....شما زنجانی هستید؟؟؟خب من اونجا تک و تنها چیکار کنم همسرم نیس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چه بددددددد....شما زنجانی هستید؟؟؟خب من اونجا تک و تنها چیکار کنم همسرم نیس

بله اصالتم برا اونجاس

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
بله اصالتم برا اونجاس

یعنی کللللل عروسی هاتون جدا هستید؟؟؟بعد عذر میخوام رسم کادو دادن چطوریه؟

یعنی کللللل عروسی هاتون جدا هستید؟؟؟بعد عذر میخوام رسم کادو دادن چطوریه؟

بله جداس ،کادو هم النگو اینا.میدن فامیل های درجه یک فامیل. دور یا آشنا هم پول توپاکت می‌زارم میدن

بله جداس ،کادو هم النگو اینا.میدن فامیل های درجه یک فامیل. دور یا آشنا هم پول توپاکت می‌زارم میدن

چقدر مثلا پول میدن???چون عروسی همکار همسرم هستش 

چقدر مثلا پول میدن???چون عروسی همکار همسرم هستش

درحد دوتومان اینا