2777
2789

تو تاپیک های قبل گفتم نامزدم شکاکه..دیروز بحثمون شد که چرا رفیقم عکس دوست پسرشو برام فرستاده و راجبش حرف زده

گفتم جدا میشیم تا وقتی تصمیم بگری درست بشی بعد از ی روز پیام داد خیلی ناراحت بود گفت خیلی دوست دارم و نمیتونم تغییر بدم خودمو دست خودم نیست حساسم. 

منم دوباره آشتی کردم دلم نیومد ولی خیلی ناراحتم و کلافه اینجوری با این وضع اصلا نمیتونم تو زندگی خوشحال باشم

چندسال زندگیمو گذاشتم در اختیارش با نظرات اون رفتم جلو الان دیگه صبرم تموم شده منم حق زندگی دارم نمی‌دونم چیکار کنم چجوری درست کنم این همه خرابیو

یه خورده حق داره

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خب باید بفرسته عکس دوست پسرشو معمولا پسرایی که دوست دارن رو این چیزا احساسن حالا اگه براش مهم نب ...

خب کار بدی نکرد دخترا معمولا عکس دوس پسر یا نامزد همو نشون هم میدن چیز مهمی نیست این خیلی بزرگش کرد حتی جلوم به رفیقای بیچاره دورم فحش داد 😑

صحبت گردن راجب دوس پسر دوستت اونقدری ارزش نداره که رابطه چن سالتو خراب کنی...گاهی باید تشخیص داد چی ب نفعته تو رابطه و قید ی چیزاییو رو زد...مثلا اگه باش کات کنی دوستتو و دوس پسرش چکار برات میکنن؟؟

تا آخر عمرش همینه،عادت میکنی🤕

اوهوم خیلی عادتای بدی داره باحالی سنی ندارم اینقدر غصه میخورم کلا چهرم پژمرده شده مامانم میگه دیگه پیر شدی از دست این. 

ی جوریه دوس داره کل زندگیم برای اون باشه و خودم زندگی نکنم حتی اجازه نمیده با رفیقم بیرون برم یا هرچیز دیگه ک به اون ربط نداشته باشه عین ی زندانیم

اینو بدونید ۹۰درصد آدما همینن که هستن..مگه اینکه توبه کنند و درست بشن..با شناختی که تو مدت آشنایی بدست میارید تن ب ازدواج بدین نه ب امید بهتر شدن طرف مقابل بعد از ازدواج..بخدا بزرگترین اشتباه همینه..من این اشتباه رو کردم شما نکن زندگیت جهنم میشه.اولش ۲نفریدفقط.. هنوز اول راهید.. اماتصور کن بخواید چندتا طفل معصوم رو آواره کنید برچسب بچه طلاق بزنید روشون خدایی نکرده..تو دوران عقد خوب چشمتونو باز کنید بعدش بله بگید.نظرم کلی بود🙏

صحبت گردن راجب دوس پسر دوستت اونقدری ارزش نداره که رابطه چن سالتو خراب کنی...گاهی باید تشخیص داد چی ...

عزیزم بحث من دوستم و دوست پسرش نیست😑🤦🏻‍♀️من مشکلم ای رفتارای اذیت کنندشه خب فقط این نیست به همه چی گیر میده اگر فقط این بود بیخیال می‌گذشتم

قضاوت صحیح کردن خیلی سخته، ما همه جنبه های رابطه رو نمیدونیم. ولی هیچ وقت آدمی رو به قصد تغییر دادن ...

چی بگم درست میگی حتی خاله ی خودش بهم گفت تغییر نمیکنه ذاتش اینه قابل تغییر نیست

اینو بدونید ۹۰درصد آدما همینن که هستن..مگه اینکه توبه کنند و درست بشن..با شناختی که تو مدت آشنایی بد ...

حرفات کاملا درسته من هم 5سال تحمل کردم بخدا به امید اینکه بعد از ازدواج تغییر کنه اما الان میدونم تغییر نمیکنه حتی از ازدواج باهاش میترسم حس خوبی ندارم 

چی بگم درست میگی حتی خاله ی خودش بهم گفت تغییر نمیکنه ذاتش اینه قابل تغییر نیست

مورد ها با هم فرق دارن، مثلا دخترعمم بعد عروسیش دوسال صبر کرد، با مشاوره و دکتر شوهر شکاکش هیچ تغییری نکرد و جدا شد

مورد ها با هم فرق دارن، مثلا دخترعمم بعد عروسیش دوسال صبر کرد، با مشاوره و دکتر شوهر شکاکش هیچ تغییر ...

بهش گفتم بیا بریم مشاور تا دوتامون اذیت نشیم چون خودش هم خیلی اذیت میشه همش فکرش درگیرمه و بی اعتماده...ولی خب از نظرش خودش هیچ مشکلی نداره و من نمیسازم