سلام. دوست من انجام داد. پیش دکتر افلاطونیان و کریم زاده. یعنی هر دو عالین. و هر بار که هر کدوم نباشن، کارشون رو اون یکی انجام میدن. فوق العاده انسان، خوش اخلاق، و ماهر. دوستم تهران جوابش کردن، با ناامیدی رفت یزد. الان دوقلو پسر داره
من پیش کریم زاده رفتم و باردار شدم و زایمان کردم. فوق العاده است، بسیار باسواد، فقط باید بهش اعتماد کرد. افلاطونیان هم بسیار خوبه. من که راضیم خدا خیرشون بده. هزینه آی وی اف چهار و نیم میشه که یک و هفتصدشو دولت میده، البته غیر از معاینات و داروها
خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای
من آی وی اف نکردم، مشکل دیگه ای داشتم که درمان کردم، بیمارستان مادر یزد یکسال و نیم تحت درمان بودم
خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای
چرا یک و هفتصد شو دولت میده؟ من دارم اصفهان انجام میدم کلن سه تومن میشه
خب بقیه ش را دولت تقبل کرده، از پارسال تا حالا یک و هفتصد از هزینه های آی وی اف و میکرو را بعضی بیمارستان ها کم کردن که دولت بهشون پرداخت میکنه. فقط هم برای زوجهایی هست که فرزند ندارن